Confruntare în La Liga: Celta Vigo – Real Madrid

Analiza meciuri

Celta Vigo – Real Madrid

Ultimul meci din etapa a 12 a din La Liga, va avea loc pe stadionul celor de la Celta Vigo, unde Real Madrid va face tot posibilul sa bifeze cea de-a 4 a victorie consecutiva. Madrilenii stau mai bine in clasament si au cu 3 puncte mai mult, in ce Celta se situeaza undeva la mijlocul clasamentului. Gazdele au bifat o victorie si doua egaluri in ultimele 3 partide, iar Realul vine dupa 3 victorii in 3 competitii diferite. In sezonul trecut confruntarea de pe acest teren s-a incheiat cu scorul de 2-2.

Celta Vigo

A trecut printr-o serie slaba de 6 meciuri fara victorie, motiv pentru care se afla la mijlocul clasamentului. In precedentele doua etape a acumulat 4 puncte. In partida precedenta a remizat 3-3 acasa la Betis. Celta a marcat de 7 ori in ultimele doua etape, tinand cont si de duelul cu Eibar in care s-a impus cu 4-0. Ne asteptam sa-l vedem in primul 11 din nou pe atacantul Gomez.

Real Madrid

Dupa El Clasico a reusit sa obtina 3 victorii, insa adversarii nu au fost foarte puternici. Se pare ca antrenorul Solari a adus un plus la echipa, avand in vedere ca Realul nu a incasat nici un gol in aceste dueluri. Totusi Mellila, Plzen si Valladolid sunt echipe pe care madrilenii ar trebui sa le invinga oricand. In Champions League a trecut de Plzen cu 5-0, iar in etapa trecuta din La Liga scorul final a fost 2-0 in fata celor de la Valladolid. Nu-i vom vedea in teren pe Marcelo, Carvajal si Varane.

{{notification_msg}}