Confruntare în Cupa Italiei: Lazio Roma – Genoa 1893

Analiza meciuri

Lazio Roma – Genoa 1893

Doua echipe din Serie A se vor intalni in acest meci din saiprezecimile Cupei Italiei. Dupa 20 de etape, Lazio ocupa locul 4 in clasament si are cu 17 puncte mai mult fata de Genoa, care se afla pe pozitia a 15 a. Lazio vine dupa o serie de 4 triumfuri si o infrangere, in timp ce Genoa a avut parte doar de esecuri in ultimele 4 partide. Lazialii s-au impus in precedentele doua confruntari directe de pe teren propriu, iar duelul de acasa la Genoa s-a incheiat cu o remiza alba, anul trecut.

Lazio Roma

Toate acestea ne arata ca Lazio este din nou favorita, cu toate ca cel mai probabil ambele echipe nu vor folosi toti titularii. Lazio se afla la 5 puncte in spatele liderului Juventus. Cele doua infrangeri cu Inter si Roma, nu au afectat moralul jucatorilor antrenati de Inzaghi. Dupa esecul cu Roma, a castigat cu Sampdoria si Fiorentina, iar dupa ce a pierdut confruntarea cu Inter, s-a impus la limita in fata celor de la Atalanta si Crotone. In etapa trecuta a fost condusa cu 1-0 de Atalanta, insa a reusit sa intoarca soarta partidei prin golurile marcate de Immobile si Anderson. Antrenorul Inzaghi are toti jucatorii la dispozitie, cu exceptia lui Keita care a fost convocat la echipa nationala.

Genoa 1893

In ultimele 4 meciuri a avut parte doar de esecuri. A invins-o acasa si echipa de pe ultimul loc, Palermo, cu scorul de 4-3. Apoi in urmatorul duel de pe teren propriu a pierdut in fata ocupantei pozitiei secunde, AS Roma. In celelalte doua partide a fost infranta de Cagliari cu 4-1 si de Torino cu 1-0. Din acest motiv se afla pe locul 15 in Serie A, insa are un avans de 13 puncte fata de zona retrogradabila. Recent, Pavoletti si Rincon au parasit echipa, dar pe de alta parte au fost adusi cativa jucatori noi printre care se numara: Cataldi, Morosini, Pinilla, Landre, Taarabt si Beghetto. Pe lista indisponibililor pentru aceasta disputa din Cupa sunt: Velos, Cataldi, Gakpe si Perin.s

{{notification_msg}}