Confruntare în Cupa Italiei: Bologna – Hellas Verona

Analiza meciuri

Bologna – Hellas Verona

Va fi un meci interesant din Cupa Italiei, in care Bologna o va intalni pe Hellas Verona, o echipa din esalonul secund. In duelurile directe din sezonul trecut de fiecare data a castigat echipa vizitatoare. Acum 3 ani de zile rezultatul a fost egal in Verona, ar in cealalta partida Bologna a fost infranta acasa.

Bologna

Asadar, nu e important cine gazduieste disputa si din acest motiv Bologna va trebui sa fie foarte atenta in confruntarea de joi. Este adevarat ca o putem considera pe Bologna favorita, avand in vedere ca Verona nu mai evolueaza in prima liga, insa antrenorul Donadoni isi face griji pentru ca echipa sa trece printr-o criza de forma, dupa cum arata si ultimele rezultate din Serie A. Acum doua etape a castigat cu Palermo acasa, apoi a fost infranta tot pe teren propriu de Atalanta si ocupa locul 14 in clasament. Bologna a adunat mai multe puncte la inceputul campionatului si s-a descurcat bine in Cupa. Vor lipsi din meciul cu Verona jucatorii: Sadiq, Helander, di Francesco si Verdi.

Hellas Verona

Nu a fost de mirare ca a retrogradat din Serie A in sezonul trecut, pentru ca a avut parte de un start slab de sezon si a ramas la subsolul clasamentului. Este interesant faptul ca a reusit sa castige cu Juventus si cu Milan, dar pe final antrenorul Delneri a fost inlocuit cu Pecchi, care a multumit conducerea clubului. In Serie B, Verona ocupa fotoliul de lider dupa 14 etape, insa si-a diminuat avantajul dupa cele doua esecuri cu Benevento si Frosinone. In etapa trecuta a invins-o cu 1-0 pe Bari, asa ca vine cu un moral bun inaintea acestui duel. Pe lista accidentatilor se regasesc: Greco, Cherubin, Zuculini si Abertazzi.

{{notification_msg}}