Confruntare în Champions League: PSV Eindhoven - Atletico Madrid

Analiza meciuri

PSV Eindhoven - Atletico Madrid

Nu este cel mai interesant meci din optimile Champions League, dar se poate intampla orice in duelul acesta. Bineinteles ca Atletico este favorita, pentru ca vine dintr-un campionat mai puternic si are o echipa mai buna, dar nici un meci nu e sigur. PSV este lider in Olanda si in acest moment are o serie de 8 victorii consecutive, fiind doar o singura data invinsa in campionat. A terminat grupa pe locul 2, in timp ce Atletico Madrid se afla pe locul secunda in La Liga si sa nu uitam ca a castigat grupa in Champions League. In 2008 s-au intalnit intr-o dubla mansa tot in aceasta competitie, iar Atletico a triumfat de doua ori, ba chiar in Eindohoven a castigat detasat cu 3-0.

PSV Eindhoven

A facut parte dintr-o grupa cu echipe ca Manchester United si CSKA Moscova terminand deasupra lor, doar nemtii de la Wolfsburg au fost mai buni si au dat de un adversar mai accesibil. Nu putem spune ca PSV nu are nici o sansa sa se califice in faza urmatoare, dar ramane de vazut pentru ca sperante pentru olandezi sunt. Uitandu-ne la clasamentul din Olanda, are motive sa fie optimista, cu toate ca nu putem compara campionatul cu Champions League. In ultimele doua etape a invins-o pe  Nijmegen in deplasare cu 3-0 si pe Heracles acasa cu 2-0. A jucat cu aceeasi echipa in acele meciuri, dar acum va lipsi Guardado si Lestienne din cauza ca sunt accidentati si atacantul L. de Jong care este suspendat.

Atletico Madrid

Are un sezon bun, deoarece in campionat este pe locul 2 in fata rivalilor de la Real Madrid si va juca optimile Champions League. Eliminarea din Cupa Spaniei nu a afectat-o asa mult si nici faptul ca se afla in spatele Barcelonei la 11 puncte distanta. Recent trece printr-o perioada mai slaba, mai ales in disputele de acasa, unde a remizat fara goluri cu Villarreal si cu Sevilla. A obtinut doar doua victorii din ultimele 7 confruntari si a pierdut derby-ul cu FC Barcelona. Nu are un joc spectaculos, dar se bazeaza pe tactica de a nu primi gol. Vor lipsi din cauza accidentarilor cativa mijlocasi importanti ca: Thomas, Tiago si Fernandez. Va reveni in primul 11 Gimenez, iar antrenorul Simeone va incerca sa intareasca mijlocul prin introducerea lui O. Torres din primul minut.

{{notification_msg}}