Confruntare în Bundesliga: Hamburger SV – Schalke 04

Analiza meciuri

https://www.toptipseri.ro/assets/page/img/blog_uploads/2016-12-20-07-31-22-hamburger-vs-schalke-bundesliga.jpg

Hamburger SV – Schalke 04

Este o confruntare intre doua echipe care au dezamagit, fiindca nimeni nu se astepta sa vada aceste echipe in partea de jos a clasamentului. Ambele au inceput foarte slab noul sezon din Bundesliga. HSV nu a castigat in primele 12 etape, iar Schalke a obtinut puncte dupa 5 infrangeri. Cei de la Schalke vin dupa o serie de 4 meciuri fara victorie si in etapa trecuta au remizat cu Freiburg. HSV a pierdut weekend-ul trecut in fata lui Mainz. In confruntarile directe din sezonul precedent, Schalke a fost echipa mai buna, deoarece s-a impus de doua ori, in Hamburg cu 1-0 si acasa cu 3-2.

Hamburger SV

In sfarsit a inceput sa joace mai bine cateva meciuri la rand, insa nu a putut sa continue seria de rezultate pozitive in ciuda faptului ca a condus in ultima partida cu Mainz. A castigat echipa gazda cu 3-1 si a pus capat seriei de 4 meciuri fara infrangere pentru Hamburger. A remizat de doua ori, apoi a obtinut doua victorii fara sa primeasca gol. S-a impus in fata celor de la Augsburg cu 1-0, si cu 2-0 in duelul cu Darmstadt. Djourou si Holtby au lipsit din meciul cu Mainz. Antrenorul Gisdol a fost inspirat sa-l introduca in teren pe Wood, deoarece acesta a reusit sa marcheze. Ne asteptam sa vedem noi modificari in primul 11, pentru ca va reveni Djourou si va juca pe postul lui Spahic, iar linia de mijloc si atacul au nevoie de imbunatatiri.

Schalke 04

Putem spune ca trece printr-o noua criza, avand in vedere ca nu a mai castigat de 4 partide. A fost infranta in Europa League de catre Salzburg. In Bundesliga a pierdut meciurile cu Bayer Leverkusen si Leipzig. Etapa trecuta a remizat acasa 1-1 cu Freiburg. Antrenorul Weinzierl se confrunta cu probleme de lot, fiindca nu se poate baza pe jucatorii: Embolo, Nastasic, di Santo, Naldo si Huntelaar. In meciul cu Freiburg la mijloc a jucat Geis, iar in atac a lipsit Choupo-Moting. Probabil ii vom vedea titulari pe Avdijaj si Baba.

{{notification_msg}}