Confruntare în Bundesliga: Hamburger SV – SC Freiburg

Analiza meciuri

Hamburger SV – SC Freiburg

Echipa Gazda trece printr-o perioada destul de slaba inca de la inceputul sezonului, fiindca a ramas pozitionat in partea de jos a clasamentului. Freiburg evolueaza bine si nu isi mai face griji in privinta retrogradarii, ci mai exact se gandeste ca poate termina pe un loc ce duce in cupele europene. Hamburger se poate lauda cu 3 victorii fara gol primit, din care una in Cupa Germaniei. Pe teren propriu Freiburg a obtinut cele mai multe victorii, iar in deplasare a avut parte de rezultate slabe. In confruntarea directa din tur HSV a fost invinsa cu 1-0.

Hamburger SV

Cele doua victorii consecutive din Bundesliga pot fi un semn de revenire pentru Hamburger, care a iesit din zona retrogradabila. Acestea sunt singurele triumfuri din retur, pe langa infrangerile cu Wolfsburg si cu Ingolstadt. In duelul cu Bayer Leverkusen a obtinut cele 3 puncte, prin golul marcat de K.Papadopoulos, jucator imprumutat de la aceasta echipa. Trebuie sa amintim si de victoria din saisprezecimile Cupei Germaniei in fata celor de la Cologne. Etapa trecuta a castigat surprinzator in Leipzig cu scorul de 3-0. Papadopoulos a inscris din nou, insa N.Muller a fost omul meciului fiindca a dat 3 pase de gol. In acel meci Walace si G.Sakai au fost titulari. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in duelul precedent.

SC Freiburg

Se afla in partea de sus a clasamentului multumita in mare parte rezultatelor inregistrate pe teren propriu. A inceput returul cu o infrangere in fata celor de Bayern Munchen, insa putea sa obtina un punct daca avea putin noroc. In urmatorul meci a intalnit-o pe Hertha si s-a impus cu 2-1, acelasi scor cu care a fost invinsa de liderul clasamentului. Partida din deplasare cu Borussia M’gladbach a pierdut-o cu 3-0, iar in etapa trecuta a triumfat acasa in disputa cu Cologne. Pana acum Freiburg a jucat 7 meciuri care s-au terminat cu scorul de 2-1. Cel mai probabil echipa de start trimisa in teren de antrenorul Streich, va fi aceeasi ca si in confruntarea cu Cologne.

{{notification_msg}}