Confruntare în Bundesliga: Eintracht Frankfurt – 1899 Hoffenheim

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – 1899 Hoffenheim

Acest sezon din Bundesliga este plin de surprize, iar intalnirea dintre Eintracht Frankfurt si Hoffenheim poate fi considerata un derby. Sunt vecine in clasament, ocupand locurile 4, respectiv 5 si sunt la egalitate de puncte, insa diferenta o face golaverajul. Au cu 5 puncte mai putin decat Bayern, echipa de pe pozitia secunda, Bayern Munchen. Dupa un rezultat de egalitate Eintracht a bifat 3 victorii, iar apoi o remiza. Hoffenheim a inregistrat 3 triumfuri, un egal si inca o victorie in etapa precedenta. In sezonul trecut Hoffenheim s-a impus cu 2-0 in Frankfurt, iar cealalta partida s-a incheiat 0-0.

Eintracht Frankfurt

In etapa precedenta a fost condusa cu 1-0 in Augsburg, dar a reusit sa egaleze destul de repede si rezultatul final a fost 1-1. A fost cel de-al 8 lea meci fara infrangere pentru Eintracht. Ultimul esec s-a conturat la inceputul lunii octombrie, in Freiburg. In acest sezon a pierdut de doua ori si de fiecare data scorul a fost 1-0, pe teren propriu. Acum doua etape a reusit sa o invinga pe Borussia Dortmund. Multa lume e de parere ca meritul cel mai mare este al antrenorului Kovac, care face modificari cu success in tactica de joc. De exemplu, doua goluri importante au fost inscrise de jucatori veniti de pe banca de rezerve, Seferovic si Hrgota. O veste buna pentru fani este ca a revenit Fabian.

1899 Hoffenheim

Este singura echipa care nu a pierdut alaturi de liderul Leipzig, in acest campionat. A fost infranta o singura data in Cupa de catre Cologne. Atunci a primit gol in reprizele de prelungire si Wagner impreuna cu ceilalti jucatori nu au mai putut face nimic. Hoffenheim a terminat la egalitate cu Borussia M’gladbach si cu Bayern Munchen. A urmat si egalul cu HSV, duel in care defensiva a aratat unele semne de slabiciune. Antrenorul Nagelsmann a hotarat sa-i tina pe banca de rezerve pe Zuber, Szalai si Schar. Probabil Kramaric va fi titular.

{{notification_msg}}