Confruntare în Bundesliga: Borussia Dortmund – Werder Bremen

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Werder Bremen

Ambele au nevoie de puncte, deoarece se lupta pentru a ajunge in competitiile europene. Borussia si-a asigurat prezenta in Champions League, insa isi doreste sa termine pe pozitia a 3 a, deoarece o califica direct in grupe si are nevoie de o victorie. Chiar si o infrangere sau un egal o poate mentine pe locul 3, cu conditia ca Hoffenheim sa piarda. Werder vine dupa doua infrangere, dar inainte a evoluat mai bine si a urcat multe pozitii in clasament, iar calificarea in Europa League nu depinde doar de ea. Este nevoita sa castige si adversarele sa se impiedice. In turul campionatului Borussia s-a impus cu 2-1 in Bremen, fiind cea de-a 4 a victorie consecutive in fata celor de la Werder.

Borussia Dortmund

Mai are de jucat doua meciuri importante pana la finalul sezonului si acesta este unul din ele, in care cu un rezultat favorabil isi poate indeplini obiectivul, deoarece a iesit de mult din lupta pentru titlu si pentru pozitia secunda. S-a calificat in finala Cupei Germaniei dupa ce a eliminat-o pe Bayern Munchen, iar in Champions League a fost oprita de Monaco. Inanintea duelului din Berlin, din finala cu Eintracht Frankfurt se gandeste la un triumf in fata celor de la Werder. In etapa trecuta a dominat-o pe Augsburg, dar rezultatul final a fost 1-1. Ne asteptam sa-i vedem titulari pe Sahin, Bartra si Kagawa.

Werder Bremen

Se gandeste la Europa League, dar stie ca va fi foarte greu, pentru ca nu depinde totul doar de ea. Sansele erau mult mai mari daca nu pierdea in fata celor de la Cologne si Hoffenheim. A incasat 9 goluri in acele doua meciuri si a inscris de 6 ori. Are al 5 lea atac din Bundesliga, iar acum o vom vedea jucand ofensiv din startul partidei. Este greu de crezut ca nu a putut obtine un punct in ultimele doua meciuri, fiindca a marcat 6 goluri. Va reveni in primul 11 U.Garcia si M.Eggestein.

{{notification_msg}}