Confruntare în 2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - FC Nurnberg

Analiza meciuri

Fortuna Dusseldorf - FC Nurnberg

Va fi un meci intre doua echipe care au fost prezente anii trecuti in Bundesliga, dar de data aceasta se intalnesc in liga secunda si au obiective diferite. Fortuna Dusseldorf se afla in partea inferioara a clasamentului si se lupta pentru a ramane in 2. Bundesliga, cu toate ca are 6 puncte peste primul loc ce duce in liga inferioara. Nurnberg se afla pe locul 3, si cu siguranta isi doreste sa revina in prima liga. In ultima etapa Fortuna a invins spre uimirea tuturor in deplasare la Freiburg, iar Nurnberg a remizat acasa cu Bochum. Prima intalnire din tur s-a sfarsit cu victoria celor de la Nurnberg la limita, scor 1-0. Aceste echipe s-au confruntat si in Cupa Germaniei, iesind victorioasa tot Nurnberg, dar de aceasta data cu un scor mare, 5-1. De asemenea si in duelul din sezonul trecut tot s-au impus cei de la Nurnberg.

Fortuna Dusseldorf

A aratat diferit in primele doua etape din retur, deoarece in primul meci a pierdut acasa cu Heidenheim, o echipa de la mijlocul clasamentului, iar urmatorul meci a castigat in deplasare la Freiburg, o victorie surprinzatoare pentru toata lumea, cu scorul de 2-1 acasa la Freiburg, ocupanta locului 2. Antrenorul Cpach Kurz, care a venit in aceasta iarna, a facut cateva modificari bune dupa infrangerea suferita acasa cu Heidenheim. Noii intrati Sararer si Bellinghausen, au evoluat foarte bine primul din ei inscriind si golul victoriei. Privind meciul trecut, nu ne asteptam sa fie modificari in primul 11.

FC Nurnberg

Se afla la al 11 lea meci fara infrangere, dar seria de 6 victorii consecutive a fost intrerupta si s-a distantat fata de locul 2, atunci cand a remizat 1-1 acasa cu Bochum in ultimul meci. Este singura echipa care inca nu a fost invinsa acasa in campionat, castigand de 6 ori si terminand la 5 jocuri la egalitate. In prima disputa din tur a triumfat cu 1-0 in deplasare la 1860 Munich si a fost aceeasi echipa de start ca si in meciul cu Bochum. Interesant este ca marcatorul golului a fost acelasi, tanarul mijlocas Erras, care pas cu pas se transforma intr-un lider al echipei. In jocul de la Bochum s-a simtit lipsa jucatorului Schopf, care a fost transferat in aceasta iarna. Stieber noul venit inca nu s-a integrat bine la echipa, probabil va ramana pe banca de rezerve si s-ar putea sa-l vedem pe Kerk inca din startul partidei.

 

{{notification_msg}}