Championship: Hull City - Aston Villa

Analiza meciuri

Hull City - Aston Villa

In incheierea primei etape din Championship, avem duelul dintre Hull City - care a incheiat sezonul trecut pe pozitia 18, si Aston Villa - care in urma clasarii pe a patra pozitie, a disputat play-off pentru promovare in prima liga. Ambele intalniri ale sezonului trecut, intre Hull si Aston Villa s-au terminat la egalitate.

Hull City

Dupa ce au petrecut o perioada in Premier League, in urma cu doua sezoane retrogradeaza in Championship, iar sperantele de ai vedea printre primele clasate in aceasta liga inferioara, nu au fost confirmate. Cu toate acestea, Hull nu intampina probleme in a-si pastra pozitia in aceasta liga, facand ca antrenorul Adkins sa isi poata pastra pozitia. In perioada transferurilor au parasit echipa un numar destul de important de jucatori - atacantii Wilson si Hernandez, mijlocasii Larsson si Meyler  plus un numar de cinci fundasi si portarul McGregor. Iar noii sositi in lot sunt - mijlocasul Milinkovic, fundasii Lichaj, Wijs, Burke si Kane, si portarul Long.

Aston Villa

Dupa doi ani de absenta din Premier League, sezonul trecut s-au aflat foarte aproape de o revenire. Insa pierd finala de promovare cu scorul general 1-0, in fata celor de la Fulham. Dupa ce in urma cu doua sezoane termina pe pozitia 13, sezonul trecut isi imbunatatesc considerabil nivelul jocului, terminand pe a patra pozitie in clasament. In urma evolutiilor sezonului trecut, antrenorul Bruce ramane la conducerea echipei, hotarand ca este suficent un singur transfer pe perioada acestei veri - portarul Moreira, venit de la spaniolii lui Atletico. In schimb parasesc echipa - atacantii Agbonlahor si Grabban, mijlocasii Onomah si Sndograss, doi fundasi si portarul Jonhstone.

{{notification_msg}}