Champions League: Tottenham – Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Tottenham – Bayer Leverkusen

Cea mai interesanta grupa din Champions League, ne aduce un duel dintre doua echipe cu sanse la calificare. In Leverkusen scorul a fost egal 0-0 intre aceste doua rivale si a fost cea dea treia remiza a nemtilor, in timp ce Tottenham are o victorie, un egal si o infrangere. Ambele echipe se confrunta cu probleme in campionat, unde Tottenham nu a mai castigat de 3 etape, iar in cupa Ligii a fost infranta. Bayer venea dupa o serie de 4 meciuri fara victorie, dar etapa trecuta s-a impus in Wolfsburg. Acesta va fi cel de-al treilea duel intre Bayer si Tottenham.

Tottenham

Trece printr-o mica criza, cu toate ca e singura echipa din Premier League care nu a fost infranta. Problema e ca Tottenham are 5 victorii si tot atatea egaluri si din acest motiv ocupa locul 5 in clasament. In ultimele 5 partide, a remizat de 4 ori si a fost eliminata din Cupa Ligii de catre Liverpool. A pierdut o singura data in Champions League, acasa cu Monaco, dar acum daca va obtine cele 3 puncte, are sanse mari de calificare. Tottenham a primit doar 5 goluri in campionat si are cea mai buna defensiva din Premier League. Singurele echipe care au reusit sa marcheze cu un gol mai mult in poarta lui Tottenham, au fost Monaco si Liverpool. In precedentele doua meciuri din campionat, antrenorul Pochettino nu a facut destule modificari in primul 11, iar Tottenham a remizat din nou, cu Leicester. Kane si Alderweireld vor lipsi si probabil ii vom vedea in echipa de start pe Dembele si Sissoko.

Bayer Leverkusen

Are parte de un sezon slab asa cum a aratat in toate cele 3 competitii in care a jucat. Prima data in Cupa a fost eliminata de Lotte, o echipa dintr-o liga inferioara. In Bundesliga este pe locul 10, la 10 puncte distanta de lider. Etapa trecuta a reusit sa obtina o victorie cu 2-1 in deplasarea de la Wolfsburg. Nu a mai castigat un meci de la derby-ul cu Borussia Dortmund, cu aproximativ o luna in urma si intre timp a fost infranta de Hoffenheim si Werder Bremen, apoi a urmat egalul cu Tottenham si eliminarea din Cupa. In partida cu Wolfsburg a inscris doua goluri in ultimele 10 minute si a intors soarta meciului. Atunci Jedvaj si Dragovic au jucat in locul lui Taha si Toprak, iar Henrich a fost pe partea dreapta. Nu ne asteptam sa vedem multe modificari in echipa de start, insa Volland si Baumgartlinger probabil vor fi titulari.

{{notification_msg}}