Champions League: Steaua Roşie B. - Spartaks Jurmala

Analiza meciuri

Steaua Roşie B. - Spartaks Jurmala

Aceasta partida se anunta una dintre cele mai interesante din aceasta seara, din cadrul retururilor primei runde de calificare pentru Liga Campionilor.  Steaua Rosie si Spartaks au remizat 0-0 in urma cu sase zile la Riga, iar acum campionii Serbiei se afla in postura de favoriti.

Steaua Roşie B.

Ne asteptam sa evolueze mult mai bine in acest retur de pe teren propriu. Referindu-ne in special la partea lor de atac, care a fost total ineficienta in tur. Desi au reusit sa domine in mare parte jocul, fundasii lui Spartaks au stat bine pe pozitii. Jucatorii antrenorului Milojevic, vor fi nevoiti sa fie mult mai agresivi in acest retur.  Anul trecut, Steaua Rosie recastiga suprematia in campionatul intern de la marea rivala Partizan; reusind o performanta frumoasa in Europa League - faza saisprezecimilor. In aceast meci, atacantii Srnic si Stojiljkovic nu evolueaza datorita unor accidentari.

Spartaks Jurmala

Spre deosebire de adversarii sai care au adunat o serie impresionanta de trofee, Spartaks obtine primul titlu de campioni ai Letoniei in urma cu doi ani; titlu ce au reusit sa il pastreze si anul trecut. Cat despre rezultate anului trecut din Champions League, mentionam ca a fost eliminata inca din prima runda de catre Astana. In acest sezon par a nu se afla in cea mai buna forma, ocupa doar a cincea pozitie in clasamentul intern, dupa cele 14 etape disputate, fiind la o diferenta de 11 puncte fata de liderul Rigas FS. Cu siguranta o mare parte din sperante si le indreapta spre evolutia lor in aceasta partida de calificare Champions League. Mijlocasul Kovalovs si atacantul Gauracs se afla sub semnul intrebarii pentru aceasta disputa.

{{notification_msg}}