Champions League: SSC Napoli – Real Madrid

Analiza meciuri

SSC Napoli – Real Madrid

Saptamana asta vom afla primele echipe care vor juca in sferturile de finala Champions League. In prima mansa Real Madrid a castigat acasa cu 3-1 in fata celor de la Napoli. Totusi, rezultatul mai da sperante italienilor care vor avea sprijinul fanilor pe stadionul San Paulo, in partida de marti seara.

SSC Napoli

Vine dupa o victorie importanta cu 2-1 in campionat, cu ocupanta locului secund, AS Roma, de care s-a apropiat la doua puncte. Este adevarat ca liderul Juventus are un avantaj destul de consistent, iar Napoli se gandeste sa termine pe o pozitie care sa o califice in Champions League. Jucatorii antrenorului Sarri, pornesc in aceasta partida cu un handicap de doua goluri, din prima mansa, la fel ca si in semifinalele Cupei Italiei, unde in meciul retur tot o va intalni acasa pe Juventus. Golgheterul echipei Mertens, acuza unele dureri si nu se stie daca il vom vedea jucand in disputa de marti seara si probabil Milik il va inlocui. De asemenea si Tonelli va lipsi din cauza ca este accidentat.

Real Madrid

A castigat acum cateva zile cu 4-1 duelul cu Eibar din La Liga si moralul jucatorilor a mai crescut, dupa remiza 3-3 cu Las Palmas. In partida cu Villarreal a reusit sa se impuna printr-un gol marcat in ultimul minut si a fost invinsa inainte de Valencia cu 2-1, cand nimeni nu se astepta la un asemenea esec. Rivala Barcelona a preluat pozitia de lider in clasament si Real Madrid se afla in spate la un punct. In Champions League are un avantaj de doua goluri din prima mansa si va incepe mai relaxat acest meci. Antrenorul Zidane se poate baza pe serviciile lui Ronaldo si Bale care s-au recuperate recent. Singurul absent va fi Varane. 

{{notification_msg}}