Champions League: Schalke 04 - Galatasaray

Analiza meciuri

Schalke 04 - Galatasaray

Ocupantele locurilor doi si trei a grupei D din Champions League, se intalnesc intr-un duel poate decisiv al calificarii in runda viitoare. Schalke se afla intr-o forma buna, sunt neinvinsi in ultimile trei partide. Galatasaray tranverseaza o perioada dificila, in ultimle patru meciuri au remizat trei si mierdut unul. Prima intalnire jucata la turci s-a incheiat la egalitate 0-0.

Schalke 04

Dupa in start de sezon slab, au reusit sa obtina o serie de trei victorii consecutive. Doua dintre acestea in Bundesliga si una in Champions League, din deplasarea de la Lokomotiv Moscova. Rezultatele ce au urmat nu au fost spectaculoase, insa au reusit sa ramana neinvinsi in ultimile meciuri. Dupa ce au remizat cu Porto in debutul grupelor Champions League, ultima intalnirea le-a adus un nou scor de egalitate in deplasarea de la Galatasaray. Lotul echipei se confrunta cu o serie de trei fundasi accidentati - Mendyl, Oczipka si Reither, si doi mijlocasi - Bentaleb si Geis.

Galatasaray

Pare ca a cazul intr-o perioada de criza, ultimile patru jocuri aducandu-le trei remize, doua in campionat si una in Champions League, si o infrangere in urma cu doua epate. Cu toate acestea ocupa pozitia secunda dupa 11 etape in Super Lig, la o diferenta de patru puncte de lidera Basaksehir. Rezultatele din Champions League au fost victorie cu Lokomotiv 3-0, au pierdut la Porto cu 1-0 si au remizat cu Scahlke. Din lotul echipei, Terim Fatih nu va putea conta pe Fernando, Akbaba, Nagamuto si Derdiyok.

 

{{notification_msg}}