Champions League: Real Madrid – SSC Napoli

Analiza meciuri

Real Madrid – SSC Napoli

Acest duel din saisprezecimi atrage multa atentie, fiindca campioana Europei, Real Madrid se intalneste cu Napoli. Madrilenii sunt favoriti sa ajunga in faza urmatoare, insa sa nu uitam ca Napoli este in mare forma si ultima data a pierdut in luna octombrie, in deplasare cu Juventus. Va fi prima confruntare directa dintre Real si Napoli.

Real Madrid

Fosta campioana a Europei vine dupa 3 victorii consecutive inaintea acestei dispute. Cele 3 triumfuri au lasat-o pe pozitia de lider in La Liga, la un punct distanta de urmaritoarea Sevilla si la doua de Barcelona. Sevilla a fost infranta o singura data, de catre Real Madrid. Dupa aceea, jucatorii antrenorului Zidane, au fost eliminati din Cupa Regelui Spaniei, de Celta Vigo. Real Madrid este neinvinsa in Champions Legue, unde a bifat 3 victorii si tot atatea remize. Ultimul rezultat de egalitate a costat-o primul loc din grupa. Totusi nu va fi foarte simplu sa treaca de Napoli, mai ales ca antrenorul Zidane nu se poate baza pe serviciile lui Bale, fiindca este accidentat.

SSC Napoli

Putem spune ca oaspetii din Napoli nu au avut noroc in Champions League. Dupa o lunga perioada a trecut de grupe, iar acum in saisprezecimi va intalni un adversar foarte puternic. Trebuie sa precizam ca se descurca bine in Serie A, iar mansa retur o va juca pe teren propriu, unde va avea sprijinul unui numar mare de fani. Jucatorii antrenorului Sarri au bifat 8 victorii si doua remize in campionat si Napoli se afla pe locul 3 in clasament, la doua puncte de Roma si 9 fata de liderul Juventus. In curand se va duela cu “ Batrana Doamna” in semifinala Cupei Italiei. Singurul absent va fi Tonelli, care inca acuza unele dureri.

{{notification_msg}}