Champions League: Real Madrid – Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Real Madrid – Borussia Dortmund

Aceste doua echipe si-au asigurat calificarea, insa dupa duelul de miercuri seara vom afla cine va termina pe primul loc in grupa. In prezent Borussia este liderul si are cu doua puncte mai mult, fiindca nu a facut nici un pas gresit, in timp ce Real Madrid a remizat cu Legia Varsovia in deplasare. Ambele au un moral bun, deoarece Borussia a castigat zilele trecute in fata celor de la Monchengladbach, iar Real a terminat la egalitate pe Camp Nou, cu rivala Barcelona. In ultimii ani aceste doua cluburi s-au intalnit in 5 partide, din care 4 au fost castigate de madrileni si una s-a incheiat fara invingator.

Real Madrid

Putem spune ca este invincibila, deoarece nu a fost infranta pana acum. In cateva meciuri in care s-a apropiat de un esec, la fel ca si in duelul de pe Camp Nou, insa nu a pierdut. Cu Barcelona a primit gol la inceputul reprizei secunde, dar pe final Sergio Ramos a reusit sa restabileasca egalitatea. A fost meciul cu numarul 33, in care Real Madrid nu a simtit gustul esecului si acum poate depasi recordul, daca nu se va impiedica de Borussia Dortmund. Ultima infrangere a madrilenilor s-a conturat in Champions League, acum 8 luni de zile, in fata lui Wolfsburg. Danilo, T.Kross, Morata si Bale vor lipsi, fiindca sunt accidentati. In La Liga este pe primul loc prin meciurile grozave pe care le-a facut, dar cu siguranta isi doreste sa castige si aceasta grupa in Champions League.

Borussia Dortmund

Se descurca mult mai bine in Champions League decat in Bundesliga si acum are sansa sa se califice in saisprezecimi, de pe prima pozitie. Avand in vedere ca a remizat 2-2 cu Real, pe teren propriu, acum se va multumi cu un nou rezultat de egalitate. In campionat se afla pe locul 6, pentru ca a fost infranta de 3 ori pana acum. Este neinvinsa acasa, unde a terminat la egalitate de doua ori. Etapa trecuta a casitgat cu 4-1 duelul cu Borussia M’Gladbach. S-a simtit lipsa celor doi jucatori de exceptie, Reus si Aubameyang. Nu-i vom vedea in disputa de pe Santiago Bernabeu pe: Kagawa, S.Bender, Subotic, Guerreiro, Merino si Sahin. O veste buna pentru fani e ca antrenorul Tuchel se va putea baza pe Schurrle, Reus si Gotze. 

{{notification_msg}}