Champions League: Real Madrid – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Real Madrid – Bayern Munchen

Inaintea primei manse, Bayern avea un moral mai bun, deoarece a invins-o pe rivala din Dortmund si ocupa prima pozitie in Bundesliga, in timp ce Real Madrid a remizat cu Atletico in derby-ul orasului. Toate acestea nu au contat, fiindca Real a reusit sa intoarca scorul in partida din Munchen si sa castige cu 2-1. Etapa trecuta din La Liga s-a impus cu greu, insa a jucat cu un prim 11 combinat din care au lipsit mai multi titulari cu care ne-am obisnuit, iar Bayern a terminat la egalitate in Leverkusen, fara sa marcheze. Aceste doua echipe s-au intalnit de mai multe ori in Champions League si Real Madrid a fost mult mai buna pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid

Nu putem spune ca evolueaza excelent in ultima vreme, insa este pe primul loc in La Liga, iar in Champions League este aproape de semifinale, avand in vedere ca a triumfat in Munchen cu 2-1. Putea fi cu totul alt scor daca tinem cont ce s-a intamplat in prima repriza. Realul a jucat foarte slab pana la pauza, primind un gol si rivala a ratat sansa sa-si mareasca avantajul printr-o lovitura de la 11 metri. La inceputul reprizei secunde Ronaldo a marcat golul egalizator, dar si cel de-al doilea care i-a adus victoria lui Real Madrid. In etapa precedenta din campionat, madrilenii s-au impus cu 3-2 pe terenul celor de la Sporting Gijon. Acum ne asteptam sa vedem o echipa de start puternica, insa Varane, Pepe si Bale vor fi absenti.

Bayern Munchen

Trece printr-o criza de forma, avand in vedere ca a castigat o singura data in 4 meciuri. A fost invinsa de Real Madrid si acum este la un pas de eliminarea din Champions League. In Bundesliga a pierdut duelul cu Hoffenheim recent, iar weekend-ul trecut a remizat fara goluri cu Bayer Leverkusen. Antrenorul Ancelotti a facut mai multe schimbari in primul 11, pentru a menaja mai multi jucatori importanti. In partida din tur a dominat-o pe Real si soarta meciului ar fi fost cu totul alta, daca Vidal nu rata penalty si nu primea cartonas rosu J.Martinez. Probabil acum va fi inlocuit de Alaba sau Hummels si ne asteptam sa revina Lewandowski in atac.

{{notification_msg}}