Champions League: Real Madrid – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Real Madrid – Atletico Madrid

Stim cu totii cat de interesante au devenit meciurile din La Liga dintre Real si Atletico, insa din nou acestea se vor intalni in Champions League, la fel cum au facut-o in sezoanele precedente cand s-au duelat in doua finale si un sfert de finala. De aceasta data vor disputa o semifinala, iar referitor la campionat Real Madrid este mai in forma, deoarece ocupa primul loc si are cu 10 puncte mai mult decat Atletico Madrid, aflata pe pozitia a 3 a. Weekend-ul trecut ambele au castigat, Atletico a invins-o pe Las Palmas, iar Real pe Valencia. In confruntarile directe din La Liga, in tur “galacticii” s-au impus cu 3-0 si recent in partea a doua a campionatului scorul a fost 1-1 pe Santiago Bernabeu. Trebuie sa precizam ca Real Madrid a triumfat in cele doua finale cu rivala Atletico Madrid.

Real Madrid

Se lupta pe doua fronturi si totul este posibil, asa ca putem ca este un sezon bun pentru Real in cazul in care va obtine cel putin un trofeu. Totul depinde de ei, in special in La Liga, unde mai are de jucat o restanta cu Celta Vigo si mai sunt 3 etape pana la final. Pe umerii jucatorilor este o presiune imensa pana la finalul sezonului, asa cum s-a vazut si in partida precedenta cand a castigat cu 2-1 in fata Valenciei. Cu 8 minute inainte de sfarsitul meciului scorul era egal, dar Marcelo a reusit sa marcheze golul victoriei. Inainte de asta Ronaldo a inscris si el, insa a ratat si o lovitura de la 11 metri. A fost un duel foarte important, asa ca antrenorul Zidane nu a putut menaja cativa jucatori, pentru intalnirea cu Atletico. O veste buna e ca va reveni Ramos si ramane de vazut daca James Rodriquez si Varane vor fi titulari.

Atletico Madrid

Se lupta pentru locul 3 din La Liga, care o califica direct in grupele Champions League din sezonul viitor. Cea mai importanta contracandidata este Sevilla care are si ea acelasi obiectiv, insa Atletico are un program mai accesibil pana la final. Nu trebuia sa piarda acasa acum doua etape cu Villarreal, dar sa nu uitam ca jucatorii sunt sub o mare presiune, pentru ca evolueaza si in Champions League. Etapa trecuta a invins-o cu 5-0 pe Las Palmas, intr-un meci in care Gameiro a marcat de doua ori. Dupa prima jumatate de ora Atletico conducea cu 3-0 si era clar ca va castiga. Antrenorul Simeone nu se poate baza pe serviciile lui Vrsaljiak, Gimenez si Juanfran, pentru ca acestia sunt accidentati.

{{notification_msg}}