Champions League - PAOK - Sp. Moscova

Analiza meciuri

PAOK - Spartak Moscova

Ambele echipe incep bine noul sezon, ramanand neinvinse in urma primelor doua partide disputate. PAOK castiga ambele manse ale rundei secunde de calificari Champions League, in fata celor de la Basel, iar Spartak aduna in campionat o victorie si o remiza. Acest duel urmeaza sa fie prima intalnire dintre aceste echipe.

PAOK

In urma sezonului trecut impresionant, ne asteptam ca obiectivul acestora sa fie unul si mai optimist. Victoriile din runda secunda de calificari in fata celor de la Basel, confirma din nou forma lor excelenta; chiar daca PAOK nu a fost favorita in duelul cu Basel datorita faptului ca elvetienii au mai multa experienta in Champions League. In urma turului disputat pe teren propriu de greci, acestia reusesc victoria cu 2-1. Cu toate acestea, putin sperau in reusita lor din retur, insa grecii etaleaza un fotbal si mai bun reusind sa invinga cu 3-0. Cel mai important transfer al verii - Khacheridi  a evoluat inca din startul partidei iar El Kaddouri proaspat recuperat, nu la dezamagit pe antrenorul Lucescu prin reusita sa.

Spartak Moscova

Dupa ce in urma cu doua sezoane au terminat pe cea mai inalta pozitie a primei ligi din Rusia, sezonul trecut nu reusesc un rezultat atat de bun, incheindu-l pe a treia pozitie. De aceasta data fiind nevoiti depaseasca doua obstacole pentru a evolua in grupele Champions League. Grupe  in urma carora sezonul trecut s-au clasat pe a treia pozitie. Rezultatele modeste ducand si la eliminarea lor din Europa League, chiar dupa intalnirea primului adversar. Noul sezon il incep in forta, cu victorie in fata celor de la Orenburg, prin reusita noului jucator transferat in aceasta vara, fundasul central Gigot. Dar cel mai important transfer al verii, cu siguranta trebuie sa fie cel al mijlocasului Tashaev.

{{notification_msg}}