Champions League: Olympique Lyon – FC Sevilla

Analiza meciuri

Olympique Lyon – FC Sevilla

Este un duel care va capta multa atentie, fiindca aceste doua echipe se lupta pentru calificare. Sevilla se afla intr-o situatie mai buna, deoarece este pe locul 2 si are cu 3 puncte mai mult decat Lyon, asa ca francezii sunt obligati sa castige daca vor sa ajunga in saisprezecimi. Pe Stadionul Sanchez Pizjuan scorul a fost 1-0 pentru gazde, asa ca Sevilla poate sa piarda, dar sa nu incaseze mai mult de un gol. Sevilla a fost invinsa etapa trecuta in La Liga, iar partida dintre Lyon si Metz a fost intrerupta in prima repriza. Cu exceptia confruntarii din Sevilla, aceste doua cluburi nu s-au mai intalnit.

Olympique Lyon

Lyon poate profita de sansa de a se califica mai departe si trebuie sa spere la victorie. Alta varianta nu are, decat sa obtina cele 3 puncte in partida de miercuri. Trebuie sa castige fara sa primeasca gol, asa ca va pune accent mult si pe faza defensiva, nu doar pe atac. In campionat nu se descurca foarte bine, deoarece este pe locul 6. Acum doua etape a infrant-o in deplasare cu 6-0 pe Nantes, dupa care a pierdut derby-ul cu PSG. Miercuri seara, antrenorul Genesio va trimite cel mai puternic prim 11 in teren, cu exceptia lui Jalla si Mamman, care sunt accidentati.

FC Sevilla

A jucat multe partide dificile intr-o perioada scurta de timp, iar acum va avea parte de inca un meci extrem de important. Va trebui sa obtina un rezultat favorabil in Lyon, pentru a-si asigura calificarea in saisprezecimile Champions League. Un punct este de ajuns sau poate pierde la o diferenta de un gol, cu conditia sa marcheze. Sevilla intampina probleme in duelurile din deplasare, asa cum s-a vazut si acum cateva zile, cand a fost invinsa cu 2-1 de Granada. Inainte de asta, s-a impus in fata celor de la Valencia. Vor absenta mai multi jucatori, printre care se numara: Pareja, Tremoulinas, Vasquez, Mercado si Nasri. Asta inseamna ca antrenorul Sampaoli va trebui sa faca cateva modificari in echipa de start si in tactica de joc.

{{notification_msg}}