Champions League: Manchester City – AS Monaco

Analiza meciuri

Manchester City – AS Monaco

In aceasta saptamana se vor juca 4 meciuri din saisprezecimile Champions League, iar intr-unul din ele se va intalni Manchester City cu AS Monaco. Englezii ocupa locul secund in Premier League, dupa ultimele 3 partide castigate, iar Monaco este in continuare liderul in Ligue 1, cu toate ca etapa trecuta a remizat cu Bastia. Va fi prima confruntare din istorie, dintre aceste doua cluburi.

Manchester City

Am mentionat deja ca vine dupa 3 victorii consecutive in campionat si a urcat pe pozitia secunda in clasament, la 8 puncte in spatele liderului Chelsea. In primele doua dispute din acest an din FA Cup a invins-o cu 5-0 pe West Ham si cu 3-0 pe Crystal Palace, insa weekend-ul trecut a terminat la egalitate 0-0 in saisprezecimi, cu Huddersfield, o echipa din liga secunda. Jucatorii antrenorului Guardiola se gandesc acum doar la duelul din Champions League cu francezii de la Monaco, fiindca acestia sunt neinvinsi de doua luni. Manchester City are nevoie de o victorie fara gol primit marti seara, deoarece in mansa retur va juca in deplasare si nu va avea sprijinul fanilor. Pe lista accidentatilor sunt: Gundogan, Gabriel Jesus si Kompany.

AS Monaco

Oaspetii din Monaco nu au mai pierdut din luna decembrie, de cand Lyon i-a invins acasa, in Ligue 1. Dupa aceea a urmat o serie de 6 victorii pentru jucatorii antrenorului Jardim, care a dus-o pe AS Monaco pe primul loc in clasament. A ramas lider, chiar data in etapa trecuta a remizat in deplasare cu Bastia, fiindca urmaritoarea PSG, s-a impiedicat si ea acasa in partida cu Toulouse. In Cupa Frantei si in Cupa Ligii a evoluat foarte bine pana acum, la fel cum a facut-o si in grupa din Champions League pe care a castigat-o in fata celor de la Tottenham, CSKA Moscova si Bayer Leverkusen. Credem ca francezii se vor multumi cu un rezultat de egalitate in prima mansa, in cazul in care vor reusi sa marcheze. Jemerson este suspendat, iar Carrillo si Boschili vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

 

{{notification_msg}}