Champions League: Lyon - Hoffenheim

Analiza meciuri

Olympique Lyon - Hoffenheim

Dupa cele trei partide disputate in aceasta grupa F Champions League, Lyon ocupa pozitia secunda cu o victorie si doua remize. O pozitie mai jos se afla Hoffenheim, care au adunat puncte doar in urma a doua remize. Rezultatul acestui duel va putea clarifica soarta grupei sau o va complica. Ambele echipele se afla intr-o forma recenta buna in campionat, iar prima intalnire a lor s-a terminat la egalitate 3-3.

Olympique Lyon

Se afla intr-o frumoasa serie de patru partide fara infrangere, doua victorii si o remiza in campionat, plus remiza ultimei partide Champions League, in care au terminat la egalitate cu adversara acestei intalniri. Au debutat acest sezon in Champions League cu o frumoasa victorie in deplasarea de la Manchester City, ca apoi sa remizeze cu Shaktar Donetsk si Hoffenheim. Cel mai interesant jucator de urmarit al lotului pare a fi Housen Aouar, care a inscris doua din ultimile trei goluri ale echipei din campionat. Lotul nu va dispune de ajutorul lui Dubois si Gouiri, din cauza unor accidentari.

Hoffenheim

Exceptand infrangerea din DFB Pokal, atacul celor de la Hoffenheim pare a se afla intr-o forma recenta excelenta. Dupa remiza 3-3 cu Lyon de pe teren propriu, au reusit in urmatoarele doua etape din Bundesliga sa inscrie de cate patru ori. Au batut pe teren propriu Stuttgart cu scorul de 4-0 si in deplasarea ultimei etape pe Bayern Leverkusen cu 4-1. Dupa obtiunile alese de antrenorul Nagelsmann in meciurile trecute, pentru acesta partida ne asteptam sa il foloseasca Bicakcic in partea defensiva, ajutat de Kramaric si Belfodila, iar Demirbaya in partea de mijloc.

{{notification_msg}}