Champions League: Juventus – FC Porto

Analiza meciuri

Juventus – FC Porto

In aceasta saptamana se vor juca 4 meciuri din mansa secunda a saisprezecimilor Champions League, iar in unul din ele Juventus este favorita sa ajunga in sferturile de finala, fiindca in tur a invins-o cu 2-0 pe Porto. Ambele au inregistrat in continuare rezultate foarte bune in campionat. Juventus este liderul din Serie A, iar portughezii sunt in lupta pentru titlu, la doua puncte de rivala Benfica, care este pe primul loc.

Juventus

Am mentionat deja ca echipa care a castigat cele mai multe titluri in Serie A, s-a impus in duelul din tur cu 2-0, multumita golurilor marcate de Pjaca si Alves. Este greu de crezut ca “Batrana Doamna ” va pierde avantajul de doua goluri pe care il are si ne asteptam sa vedem un meci echilibrat. Totusi, Juventus joaca pe teren propriu, unde in acest sezon nu a pierdut nici un punct. Este posibil va echipa de start sa fie modificata fata de cea care a fost pe stadionul Dragao, pentru ca Chiellini si Barzagli nu s-au recuperate complet. Probabil il vom vedea pe Alves in locul lui Lichtsteiner. Mijlocasul Sturaro va lipsi din cauza ca este accidentat.

FC Porto

Infrangerea in fata torinezilor, a fost singura din precedentele 10 dispute, pentru ca in campionat a obtinut 9 victorii consecutive. Putea sa obtina un rezultat pozitiv in prima mansa, daca nu juca cu un om mai putin, deoarece Telles a fost eliminat destul de repede. Acum trebuie sa abordeze o tactica mai riscanta pentru a marca mai repede, ca sa spere la calificare. Nu va fi usor sa desfaca defensiva lui Juventus si trebuie sa fie foarte atenta la contraatacurile torinezilor. Vor absenta Corona, Telles si Herrera.

{{notification_msg}}