Champions League: FC Sevilla – Leicester

Analiza meciuri

FC Sevilla – Leicester

Va fi o intalnire intre doua echipe care au castigat trofee in sezonul trecut. Leicester a fost marea surpriza care a reusit sa devina campioana in Anglia, iar Sevilla a pus in vitrina clubului un nou trofeu Europa League. In campionat spaniolii se descurca mai bine fata de sezonul precedent, in timp ce Leicester a dezamagit si se afla pe primul loc deasupra zonei retrogradabile. Pe de alta parte, englezii evolueaza bine in Champions League, unde au terminat pe primul loc in faza grupelor. Sevilla a fost pe pozitia secunda, in spatele liderului Juventus. Aceste doua cluburi nu s-au mai intalnit in competitiile europene,

FC Sevilla

Sevilla nu isi poate apara trofeul Europa League castigat anul trecut, dar s-au calificat in optimile Champions League. Sevilla este favorita in duelul de miercuri seara, mai ales ca va juca in fata fanilor. Este o echipa care evolueaza mult mai bine pe teren propriu , decat in deplasare, unde in La Liga a fost invinsa de Espanyol cu 3-1. Inainte de acest meci, Sevilla a fost eliminata de Real Madrid din Cupa Regelui Spaniei. In precedentele 3 partide nu a incasat nici un gol, perioada in care a remizat 0-0 cu Villarrea, a triumfat in fata celor de la Las Palmas, printr-un gol marcat in finalul confruntarii. Etapa trecuta a invins-o pe Eibar cu 2-0, duel in care a lipsit Iborre din cauza unei suspendari dar care va fi apt pentru meciul din aceasta seara.

Leicester

Dupa un sezon excelent, Leicester se lupta pentru evitarea retrogradarii in Premier League. In Champions League a avut o alta fata, pentru ca a castigat 4 meciuri din grupa. S-a calificat in saisprezecimile FA Cup, unde weekend-ul trecut a pierdut in minutele de prelungire cu 1-0 disputa cu Millwall, o echipa din liga a 3 a. Intampina probleme in deplasare, unde a obtinut doar o victorie pana acum in campionat. Etapa trecuta a suferit cel de-al 5 lea esec consecutiv in Premier League, fara sa marcheze. Antrenorul Ranieri nu va putea conta din primul minut pe atacantul Slimani, iar Ulloa va fi rezerva.

{{notification_msg}}