Champions League: CSKA Moscova – Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

CSKA Moscova – Bayer Leverkusen

Cea mai echilibrata grupa a avut parte de cateva dueluri interesante in primele 3 runde, insa abia acum vom afla care echipe vor avea sansele cele mai mari de calificare. CSKA Moscova este pe ultimul loc si are doar doua puncte. Poate spera la pozitia a 3 a, care duce in Europa League, in timp ce Bayer Leverkusen spera sa treaca de grupe, deoarece are 6 puncte si ocupa locul 2. In runda precedenta rusii de la CSKA au pierdut, dupa o victorie si o remiza in campionat. Bayer Leverkusen dupa un triumf in Champions League, a bifat o victorie si o infrangere in Bundesliga. In confruntarea directa din Leverkusen, scorul a fost egal 2-2.

CSKA Moscova

Se pare ca parcursul european se va incheia pentru CSKA, in faza grupelor. Nu a obtinut nici o victorie pana acum, fiindca a avut parte doar de adversari puternici. Cu doua remize nu poate spera decat la locul 3, insa este nevoita sa castige marti seara. A terminat la egalitate in Leverkusen si pe teren propriu cu Monaco. In  partida precedenta a fost infranta cu 3-0 si i s-au spulberat sansele de a trece de grupele Champions League. CSKA Moscova nu se descurca bine nici in campionat, pentru ca este pe pozitia a 3 a, la 9 puncte distanta de liderul Spartak, si 6 puncte in spatele lui Zenit. Dupa esecul cu Monaco, a pierdut derby-urile cu Lokomotiv si Spartak, iar in ultimele doua etape a remizat cu Amkar si s-a impus in fata celor de la Arsenal Tula. Antrenorul Slutski are toti jucatorii la dispozitie, cu exceptia mijlocasului Eremenko.

Bayer Leverkusen

Daca nu se va impiedica in ultimele doua dueluri, se va califica in saisprezecimile Champions League. Este neinvinsa in aceasta competitie, insa pana acum a inregistrat 3 remize si o victorie cu Tottenham. Se confrunta cu probleme in Bundesliga, unde a obtinut rezultate slabe in ultimele etape. In prezent ocupa locul 9 si in etapa precedenta a pierdut acasa cu 3-2 in fata celor de la Leipzig, incheind o serie de 3 victorii consecutive. Antrenorul Schmidt a folosit un prim 11 si o tactica de joc noua, care nu a dat rezultate. Au lipsit atunci, Volland, Kiesling si Chicharito. Acum o victorie ii poate asigura calificarea si o veste buna e ca antrenorul se va putea baza pe Volland si Chicharito in disputa cu CSKA Moscova.

{{notification_msg}}