Champions League: CFR Cluj - Malmo

Analiza meciuri

CFR Cluj - Malmo

CFR Cluj intalneste in a doua runda de calificari pentru Champions League, pe suedezii de la Malmo. Clujenii debuteaza in aceasta runda, pe cand Malmo a obtinut calificarea in urma castigarii ambelor manse in fata celor de la Drita. Campionatul suedez se afla in plina desfasurare iar Malmo se afla doar pe pozitia a sasea, cu toate ca in ultimile sapte partide au reusit sa ramane neinvinsi. Clujul castiga recent Super Cupa Romaniei si remizeaza in prima etapa cu Botosani.

CFR Cluj

Campiona Romaniei incepe sezonul cum nu se putea mai bine - obtinand Super Cupa. Castigata in fata celor de la Craiova, datorita unul gol inscris in sfarsitul meciului din penalty. In prima etapa abia izbutesc un scor egal cu Botosani, dar probabil deja se gandeau la aceasta partida ce are o valoare mult mai mare. Clujul intra in noul sezon sub conducere a lui Eduard Iordanescu, ce are ca obiectiv apararea titlului. Desi in partidele mentionate din acest sezon s-au folosit si au experimentat jucatorii sezonului trecut, echipa a facut doua transferuri importante - mijlocasul Males si fundasul maghiar Adam Lang.

Malmo

Adversarul intalnit in prima runda, cu siguranta nu a fost de calibrul lor. Obtinand accederea in runda urmatoare fara probleme. Dupa ce izbutesc doar doua victorii in urma primelor opt etape, inlocuirea antrenorului nu a fost deloc surprinzatoare. Sub conducerea noului antrenor Uwe Rosler, echipa a dat semnele vizibile de revenire, ba chiar Rosler nu a pierdut nici o partida. In campionat a obtinut trei victorii si o remiza si s-a calificat in aceasta runda de Champions League. Tanarul lor atacant Standberg, dovedeste o forma excelenta, reusind sa marcheze atat in victoria cu scorul de 2-1 in fata celor de la Orebro, cat si in Champions League.

{{notification_msg}}