Champions League: Celtic - AEK Atena

Analiza meciuri

Celtic - AEK Atena

Campioana Scotiei si a Greciei, Celtic respectiv AEK Atena se dueleaza in aceasta runda a treia din calificarile Champions League. Mentionam faptul ca Celtic are prezente constante in Champions League, pe cand AEK are participari doar in Europa League, in ultimile doua sezoane. Aceasta partida urmeaza a fi prima lor intalnire oficiala.

Celtic

Obtine cel de-al saptelea titlu consecutiv de campiona a Scotiei, cu toate acestea coeficientul valoric scazut al ligii i-a obligat sa participe inca din prima runda de calificari. Depasind pana in prezent in drumul catre Champions League pe armenii de la Alashkert si pe norvegienii de la Rosenborg. Iar in urma cu patru zile au debuteaza in campionatul intern cu victoria la scorul de 3-1 in fata celor de la Livingston. Avand in vedere accidentarea celui mai bun atacant al echipei, cu siguranta sunt multumiti de cele patru victorii si o remiza, ale acestui sezon. Noul transferat, Edouard se face remarcat prin inscrierea a trei goluri in cele trei partide in care a evoluat.

AEK Atena

Dupa o asteptare lunga de 24 de ani, AEK obtine sezonul trecut titlul de campioana a Greciei. Participarea lor in Europa League din sezonul trecut, a fost intrerupta in faza optimilor de catre Dynamo Kiev. Spaniolul Jimenez, paraseste in perioada acestei veri conducerea echipei, sarcinile acestuia fiind preluate de Ouzounidis, care in trecut a antrenat Panathinaikos. In perioada transferurilor au parasit echipa - atacantii Christodoulopoulus si Araujo, mijlocasii Jone, Joanasson si Shojaei, si fundasul Vranjes. Noii transferati fiind atacantii Boye, Ponce si Albanis, mijlocasul Alef si fundasul Oikonomou.

 

{{notification_msg}}