Champions League: Bayern Munchen - PSG

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Paris Saint Germain

Cum era de asteptat in Grupa B, Bayern si PSG s-au calificat mai departe din grupa, PSG are cinci victorii pana acum, in vreme ce Bayern are patru victorii si o infrangere. PSG a castigat cu 5-0 in meciul tur si acum Bayern pentru a termina pe primul loc in grupa are nevoie de un rezultat mai bun in acest meci. Ambele echipe sunt lideri in campionatele in care joaca, iar PSG a pierdut in ultima etapa din campionat, in vreme ce Bayern a pierdut acum doua etape.

Bayern Munchen

Bayern si-a indeplinit obiectivul si s-a calificat din grupa dupa ce a invins de doua ori pe Celtic si Anderlecht si a pierdut cu PSG. Dupa meciul cu PSG, antrenorul Ancelotti a fost demis, in locul sau venind Heynckes, acesta dupa o serie de rezultate bune ducand echipa pe primul loc in campionat. Bayern are sase puncte fata de locul doi si chiar daca a pierdut acum doua etape la Monchengladbach si contracandidatele au pierdut si diferenta de puncte s-a mentinut. In ultima etapa Bayern a invins pe Hannover acasa, iar pentru acest meci Neuer, Bernat si Alcantara sunt indisponibili, in vreme ce Robben si Ribery si-au revenit si au toate sansele sa joace.

PSG

PSG a pierdut singurul meci din acest sezon etapa trecuta, neasteptat contra celor de la Strasbourg, dar echipa merge bine si a castigat in Liga Campionilor toate cele cinci meciuri jucate, marcand 24 de goluri si a primit doar unul, in vreme ce in campionat a facut doua egaluri in deplasare si are o medie de trei goluri pe meci. Infrangerea cu Strasbourg a stricat putin atmosfera in vestiar, dar echipa are inca 9 puncte avans in vreme ce in Liga Campionilor probabil ca v-a termina pe primul loc in grupa. T. Silva si Kurzawa au stat pe banca, in vreme ce Cavani si Verrati au jucat din postura de rezerve in meciul cu Strasbourg, dar acum probabil ca toti vor fi titulari.

{{notification_msg}}