Champions League: Bayern Munchen - Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

Bayern Munchen - Ajax Amsterdam

Cele mai importante echipe din Germania si Olanda se intalnesc in a doua runda a grupelor Champions League. Atat Bayern cat si Ajax au triumfat in prima faza, nemtii au invins Benfica in deplasare, iar Ajax a castigat acasa cu grecii de la AEK. Ultima intalnire dintre Bayern si Ajax dateaza din editia 2004 Champions League, duel castigat de Bayern cu 4-0.

Bayern Munchen

A evoluat fara greseala in primele cinci meciuri ale sezonului, adunand patru victorii in campionat si reusita din debutul grupelor Champions League, 2-0 cu Benfica. In ultimile doua etape forma echipei a scazut; vizita celor de la Augsburg a fost tinuta sub control din inceputul reprizei secunde, dupa reusita lui Robben. Insa oaspetii reusesc egalarea in finalul meciului prin Gotze. Ultima etapa ii suprinde si mai tare, deplasarea la Hertha Berlin fiind pierduta cu 2-0. Spre deosebire de ultima etapa, pentru acest meci se asteapta introducerea lui Muller, Ribery, Hummels si Martinez.

Ajax Amsterdam

Singura infrangere a sezonului o sufera in fata rivalilor de la PSV, cu scorul de 3-0. Exceptand acest esec, in celelalte intalniri ale sezonului au obtinut cinic victorii si o remiza. Ajax a fost nevoita sa isi castige locul in grupele Champions League,in urma disputarii a trei runde de calificari. Important de notat, este victoria obtinuta in prima runda a grupelor, 3-0 cu AEK Atena. In care au facut un pas important pentru accederea in faza optimilor. Dupa infrangerea cu PSV a urmat meciul din Cupa cu Te Werve, in care au punctat de 7 ori. Ultima etapa au castigt-o la Sittard cu 2-0, insa antrenorul Erik ten Hag nu a menajat jucatorii importanti.

{{notification_msg}}