Champions League: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

In aceasta confruntare Atletico Madrid este clar favorita sa se califice in faza urmatoare, pentru ca in prima mansa s-a impus cu scorul de 4-2. Ramane de vazut ce tactica vor folosi spaniolii, fiindca Bayer Leverkusen este intr-o scadere de forma si nu a mai castigat de 4 meciuri. Atletico nu straluceste nici ea, dar vine dupa 3 dispute fara infrangere si se apropie incet de locul 3 din clasament. In precedentele doua dueluri directe de pe stadionul Vicente Calderon, scorul a fost 1-1 intr-un meci, iar in celalalt madrilenii au castigat cu 1-0.

Atletico Madrid

Ar trebui sa fie un meci usor pentru Atletico, care sa-i confirme calificarea in sferturile de finala. Totusi adversarii nu se vor relaxa si vor incerca sa marcheze cat mai repede. Totusi, madrilenii stiu cum sa apere un rezultat, mai ales de cand este pe banca tehnica antrenorul Simeone. Prin acest stil de joc, Atletico Madrid a ajuns sa joace doua finale Champions League si a obtinut un titlu in Spania. Acum sansele la titlu sunt minime si se gandeste la locul 3 din La Liga. In ultimele 10 dueluri a pierdut de doua ori cu Barcelona. In ultimele doua etape din campionat a bifat doua victorii, in care nu a incasat nici un gol, A invins-o cu 3-0 pe Valencia si cu 1-0 pe Granada. Ne asteptam sa vedem modificari in echipa de start, deoarece vor lipsi Gabi, Gameiro si Filipe Luis.

Bayer Leverkusen

Putem spune ca este in continuare intr-o cadere libera si probabil acest meci ii va aduce eliminarea din Champions League, pentru ca toata lumea se asteapta ca Atletico sa se califice. Din cauza rezultatelor modeste, antrenorul Schmidt a fost demis. Pe banca tehnica este acum Tayfun Korkut, care a debutat etapa trecuta cu o remiza in fata celor de la Werder Bremen. A primit gol cu 10 minute inainte de final, iar Toprak a ratat un penalty. Bayer Leverkusen a pierdut recent cu 6-2 in fata celor de la Dortmund, apoi a fost invinsa acasa si de Mainz, asa ca acum trebuie sa se lupte din greu pentru un loc ce duce in competitiile europene. Henrichs, Toprak si Tah vor absenta, insa ne asteptam sa-i vedemm in primul 11 pe Dragovic, Hilbert si Jedvaj.

{{notification_msg}}