Champions League: Ajax - Dyn. Kiev

Analiza meciuri

Ajax Amsterdam - Dynamo Kiev

Ajax a ajuns sa dispute acest play-off ce duce spre grupele Champions League, dupa ce a trecut de austriecii de la Sturm Graz si de belgienii de la St. Liege. Dynamo Kiev a disputat doar runda a treia de calificari Champions League, depasind Slavia Praga in urma unui rezultat de egalitate si o victorie. Rezultatele celor de la Ajax din inceputul sezonului intern sunt o victorie si o remiza, pe cand Dynamo obtine doar victorii in cele patru etape disputate pana acum in Ucraina.

Ajax Amsterdam

In urma rezultatelor de pana acum din calificarile Champions League, am putea spune ca se afla intr-o forma buna. Depasesc cu lejeritate primul adversar - Sturm Graz, 2-0 pe teren propriu si 3-1 in deplasare. In turul ultimei runde impotriva lui Standard Liege, au condus partida cu 2-0 insa au fost egalati; ca apoi sa urmeze prima etapa din campionatul olandez. In care au dezamagit, remizand 1-1 cu Heracles. In urma unor inlocuiri efectuate de antrenorul Ten Hag, Ajax castiga returul rundei precedente de calificari cu 3-0, ceea ce le ofera acum noi sperante pentru grupele Champions League.

Dynamo Kiev

Reusesc un start de sezon excelent, in care au obtinut titlul Super Cupei in fata celor de la Shakhtar, fiind o consolare binevenita in urma ratarii trofeelor din sezonul trecut. In campionatul intern, se numara ca fiind singura echipa cu patru victorii din tot atatea etape disputate. Una din reusite fiind din nou in  fata rivalilor de la Shakhtar, obtinuta cu scorul de 1-0. In runda precedenta de calificari au ca adversar Slavia Praga, iar in meciul tur jucat in deplasare au fost la conducere, insa sunt egalati in finalul partidei. Returul de pe teren propriu clarificand soarta intalniri cu victoria la scorul 2-0. Se asteapta debutul noului venit, mijlocasul brazilian Tche Tche.

{{notification_msg}}