Campionatul Mondial:Suedia -Franţa

Analiza meciuri

Suedia - Franta

Campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia incepe vineri seara in Europa iar cel mai interesant meci se va juca in Suedia intre tara gazda si Franta. In grupa A Franta este lider si are 3 puncte peste echipa de pe locul 2, Suedia. Avantajul francezilor a fost obtinut dupa meciul direct de la Paris in care Franta s-a impus cu 2-1.

Suedia

Suedia abordeaza aceasta campanie de calificare fara cel mai bun jucator din istoria sa, Zlatan Ibrahimovic dar si cu un nou antrenor, Janne Anderson. Au prestat un fotbal modern si agresiv iar singura infrangere a survenit in deplasarea din Franta. Calificarea se anunta dificila in aceasta grupa pentru ca mai sunt doua nationale puternice, Olanda si Bulgaria. In ultimul meci amical au reusit sa invinga camioana continentala, Portugalia si de aceea Anderson nu va modifica formula de start mai ales ca nu are jucatori accidentati sau suspendati.

Franta

Spre deosebire de Suedia care ar pierde sperante la locul 1 in cazul unei infrangeri, francezii isi pot permite chiar si un rezultat de egalitate. Antrenorul Dechampes are un lot fantastic la dispozitie si cel mai probabil va forta victoria la Stokholm pentru a sta mai linistiti in ultimele 4 etape. Acum o saptamana au disputat un amical la Rennes impotriva Paraguaiului in care s-au impus cu 5-0, omul meciului a fost Oliver Giroud care a marcat un hat-trick. Fundasul Varane s-a alaturat lotului dupa ce a castigat Champions League cu Real Madrid iar Dechampes are tot lotul la dispozitie pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}