Campionatul Mondial: Polonia – Columbia

Analiza meciuri

Polonia – Columbia

Este un duel al favoritelor din Grupa H, care ambele au pierdut primul meci cu 2-1, Polonia in fata celor de la Senegal, iar Columbia in confruntarea cu Japonia. O infrangere pt oricare dintre acestea, ar insemna parasirea competitiei. Polonezii au jucat foarte slab, spre uimirea tuturor, avand in vedere rezultatele din partidele de pregatire si cele din preliminarii. Columbia a facut un meci bun, doar ca a fost nevoita sa joace cu un om mai putin si a pornit din minutul 6 in dezavantaj, dupa penalty-ul transformat de japonezi. Aceste doua echipe s-au intalnit in 2006 intr-un meci amical, castigat de columbieni cu 2-1.

Polonia

Este una din echipele care au dezamagit in prima partida de la Campionatul Mondial din Rusia, prin jocul slab in fata celor de la Senegal, fiind infranti. Apararea a gafat de mai multe ori si nici atacantul Lewandowski nu a fost in forma. Asadar, Polonia nu a putut obtine nici un punct din primul duel de la acest turneu. Probabil ca acum vor schimba tactica si ne asteptam sa-l vedem pe Kownacki in atac, iar la mijloc pe Bednarek.

Columbia

Inca din minutul 3 a primit cartonas rosu mijlocasul C.Sanchez, care a avut un moment de neatentie, iar Japonia a beneficiat de o lovitura de la 11 metri pe care a transformat-o. Chiar daca a ramas in 10 jucatori, Columbia a fost stapana la mijlocul terenului si a reusit sa egaleze prin Quintero care a marcat din lovitura libera. In repriza secunda a incasat cel de-al doilea gol, insa trebuie sa precizam ca problemele columbienilor au aparut inaintea startului partidei, cand J.Rodriguez s-a accidentat, iar managerul Pekerman i-a inclus in primul 11 pe Izquired si Lerma. Ne asteptam sa-l vedem pe Rodriguez in echipa de start.

{{notification_msg}}