Campionatul Mondial:Bosnia Hertegovina - Grecia

Analiza meciuri

Bosnia Hertegovina - Grecia

Aceasta partida e foarte importanta pentru ambele echipe, Grecia ocupa pozitia secunda si are un punct peste echipa de pe locul 3 Bosnia. Belgia este lider in aceasta grupa si va fi dificil de obtinut calificarea directa asa ca cel mai probabil cele doua echipe vor lupta pentru locul de baraj. In meciul tur disputat la Atena, Grecia a egalat in ultimul minut si a evitat o infrangere care ar fi fost importanta in ecuatia calificarii.

Bosnia Hertegovina

Bosnia a pierdut un singur meci in aceasta campanie de calificare impotriva marei favorite Belgia. Se asteptau la un meci greu in deplasarea de la Bruxelles dar infrangerea cu 4-0 a fost foarte dureroasa. La Atena cu Grecia au jucat foarte bine surclasandu-i pe greci pe teren propriu dar in ultimul minut de prelungiri s-au vazut egalati. Au ceva probleme de lot inaintea acestei partide Kolasinac fiind suspendat iar Krunic si Djuric sunt accidentati. Mijlocasul lui Juventus Pjanic era incert acum cateva zile dar a fost recuperat si impreuna cu Dzeko sunt principalele arme ale Bosniei.

Grecia

Grecii sunt de obicei imprevizibili dar in aceasta campanie de calificare joaca mult mai bine dupa ce nu au reusit sa se califice la precedentul Campionat European. Au inceput aceasta campanie cu 3 victorii impotriva echipelor mai slab cotate din grupa. Dupa egalul pe teren propriu cu Bosnia au jucat in deplasare cu Belgia si spre surprinderea tuturor au facut un meci foarte bun si au obtinut o remiza cu liderul grupei. Acea remiza a venit cu un pret ridicat pentru ca vor fi suspendati pentru aceasta partida Tzavellas, Samaris si Papadopoulos.

{{notification_msg}}