Campionatul Mondial: Anglia – Panama

Analiza meciuri

Anglia – Panama

Englezii au invins-o pe Tunisia cu mult noroc si in acelasi timp greu, avand in vedere ca au marcat golul victoriei pe final, in timp ce Panama a pierdut primul meci al grupei cu 3-0 in fata favoritei Belgia. Anglia va face tot posibilul sa castige acest meci, fiindca se va califica in faza urmatoare, iar panamezii probabil ca vor juca fara emotii, pentru ca nu mai au nimic de pierdut.

Anglia

Nu a aratat nimic special in primul duel cu Tunisia, dar a reusit sa obtina cele 3 puncte cu ajutorul lui Kane care a marcat de doua ori. Englezii au avut parte de un start bun, deschizand scorul, iar in repriza secunda au jucat slab. Golul egalizator a fost inscris de tunisieni in minutul 39, printr-o lovitura de pedeapsa. Vardy si Welbeck nu au facut parte din primul 11, iar acum ne asteptam sa-i vedem in teren, alaturi de Rashford. Pe lista accidentatilor de afla Delle Alli, care probabil va fi inlocuit de Loftus-Cheek.

Panama

A inceput dezastruos aceasta competitie, insa putina lume se astepta sa faca un meci bun in fata Belgiei. Totusi la pauza scorul a fost 0-0, dar a primit gol rapid in repriza secunda si a avut doar o sansa de a marca. Va intalni o echipa foarte buna a englezilor, insa va juca fara presiune, fiindca nu mai are nimic de pierdut. Ne asteptam sa vedem cateva modificari in echipa de start, deoarece tactica din primul meci a selectionerului Gomez, nu a dat roade.

{{notification_msg}}