Campionatul European:Germania U21 - Spania U21

Analiza meciuri

Germania - Spania

 Se poate spune că aceste două echipe au fost cele mai bune din acest Campionat European și au meritat să ajungă în finală, cu toate că Anglia a fost eliminată fără să piardă vreun meci. Germania a fost mai bună decât Anglia în semifinale, dar după penaltiuri, pentru că meciul s-a terminat 2-2 după prelungiri. Spania a avut un meci mai ușor în semifinale contra Italiei pe care a învins-o cu 3-1 și a fost a patra victorie pentru Spania în tot atâtea meciuri jucate în acest Campionat European. Germania a început cu două victorii, o înfrângere, un egal și puțin noroc la loviturile de departajare. Ultimile două dueluri dintre aceste echipe au avut loc într-un meci amical în 2014, când Spania a câștigat cu 2-0. Spaniolii au câștigat și la Campionatul European în 2013 cu 1-0, în timp ce Germania nu a mai câștigat din 2000.

Germania

Nu este nicio surpriză că Gemania a ajuns în finală, dar se poate spune că au întâmpinat probleme în meciurile importante și pe parcursul competiției jucând din ce în ce mai slab. În primele două meciuri din faza grupelor, Cehia și Danemarca nu au fost capabile să îi facă față și Germania a înregistrat două victorii facile, după aceea pierzând cu Itaia în al treilea meci. Bineînțeles, trebuie să ne gândim că această înfrângere nu i-a afectat cu nimic și este greu de spus dacă Germania a dat totul în acest meci. Chiar și clasarea în semifinale din postura de cea mai bună echipă clasată pe locul doi însemna că nu vor întâlni Spania așa că totul decurgea în favoarea lor. 

A fost bine că au jucat împotriva Angliei pentru că i-au eliminat cu toate că nu putem spune că au jucat mai bine decât ei. loteria penaltiurilor a decis meciul, dar portarul Pollersbeck a fost foarte bun în timpul meciului, apărând două penaltiuri într-un meci în care au preluat conducerea după care au primit două goluri, revenind prin golul marcat de Platte care l-a înlocuit pe accidentatul Selke, marcatorul primului gol. Antrenorul Kuntz a fost nevoit să-l schimbe pe accidentatul Stark cu Jung în timp ce Weiser a fost înlocui de Philipp în linia mediană și Haberer l-a înlocuit pe Dahoud, Stark este accidentat și nu va juca, în timp ce Selke este incer pentru acest meci.

Spania

 Spania este marea favorita , avand cea mai puternica echipa de la acest Campionat European, castigand toate cele patru meciuri jucate pana acum fara prea mari probleme contra Macedoniei si Portugaliei in primele doua meciuri din grupa, iar in ultimul meci din grupa fiind calificata a invins Serbia cu 1-0, odihnindu-si si cei mai buni jucatori pentru meciul din semifinala contra Italiei .

 In prima repriza nu au reusit prea multe in fata unui adversar incomod, dar in repriza a doua si-au impus ritmul si mijlocasul lui Madrid , Saul Niguez a reusit sa marcheze trei goluri Spania invingand cu 3-1. Singura problema a fost starea de oboseala a jucatorilor, in afara de asta totul a fost perfect, mai ales in repriza secunda . Antrenorul Celadehas a aliniat in teren aceeasi echipa ca si in meciul cu Portugalia, rezultatul fiind acelasi si credem ca vom vedea acelasi prim unsprazece si in acest meci .

{{notification_msg}}