Calificarea se joacă pe Santiago Bernabeu: Real Madrid - Wolfsburg

Analiza meciuri

Real Madrid – Wolfsburg

Mansa retur din sferturile de finala Champions League dintre Real Madrid si Wolfsburg, a devenit extrem de interesanta, fiind posibil sa vedem un meci foarte spectaculos. In primul duel, spre uimirea tuturor, Wolfsburg a reusit sa castige cu 2-0, rezultat ce a facut sa-i creasca mai mult sansele sa ajunga in semifinala, tinand cont ca dupa tragerea la sorti Real a fost clar favorita. Real Madrid a evoluat foarte slab in meciul din tur, dar marea intrebare este daca Wolfsburg va rezista pe Santiago Bernabeu. Sambata trecuta madrilenii au castigat cu 4-0 duelul cu Eibar, iar Wolfsburg a remizat in Bundesliga, deoarece toata atentia lor e asupra celei mai importante competitii dintre cluburi. Acum va fi prima lor intalnire in orasul Madrid.

Real Madrid

Lucruri ciudate s-au intamplat in ultima vreme cand ne gandim la Real Madrid, pentru ca aceasta nu cu mult timp in urma se gandea doar la obtinerea unui nou trofeu Champions League, deoarece rivala Barcelona avea un avantaj mare de puncte in La Liga. Multe s-au schimbat, pentru ca acum diferenta dintre ea si liderul clasamentului, este doar de 4 puncte, iar castigarea unui noi titlu de campioana nu mai este un vis, ci poate sa fie posibila. Intrebarea este daca Real va putea recupara golurile din prima mansa a sferturilor Champions League, pentru ca atunci nu a reusit sa inscrie. Nu este imposibil, pentru ca Real joaca acasa si in acest sezon a reusit multe meciuri fantastice pe teren propriu. S-a vazut si etapa trecuta, cand a invins-o acasa pe Eibar cu 4-0 si a marcat toate golurile in prima repriza. Acest rezultat s-a concretizat in lipsa unor jucatori foarte buni precum Marcelo, T.Kross, Modric, Bale si Navas. Nici Ramos nu a jucat pentru ca este suspendat, iar Benzema si Varane au acuzat mici accidentari. Antrenorul Zidanne va putea conta pe toti jucatorii in meciul care va decide echipa ce va juca semifinala.

Wolfsburg

Putem sa spunem ca Wolfsburg are sansa sa intre in istorie si sa se califice in semifinala Champions League. A jucat foarte bine in meciul de acasa cu Real, si si-a pastrat avantajul de doua goluri dupa ce a reusit sa inscrie destul de repede. Orice echipa isi doreste sa castige cu 2-0 in meciul de acasa, dar in fata unui asemenea adversar si tinand cont ca returul va fi pe Bernabeu, nu se stie daca e de ajuns. Un dezavantaj pentru Wolfsburg, e acela ca evolueaza mai slab in deplasare, lucru ce s-a vazut prin infrangerile suferite. Toata atentia lor e asupra Champions League, fiindca si etapa trecuta a remizat 1-1 cu Mainz, avand in vedere ca incearca sa termine sezonul pe un loc ce duce in cupele europene, dar aproape sigur nu se va concretiza acest lucru. Antrenorul Hecking a menajat cativa jucatori precum Rodriguez, Benaglio si Viernha care nu au intrat din startul partidei. Acum ne asteptam sa vedem in primul 11 cei mai buni jucatori, pentru ca va fi cel mai important meci din acest sezon pentru ei.

{{notification_msg}}