Bundesliga: VfB Stuttgart - Fortuna Dusseldorf

Analiza meciuri

VfB Stuttgart - Fortuna Dusseldorf

Dupa ce in urma cu doua sezoane aceste doua echipe se intalneau in liga secunda din Germania, sezonul in curs se dueleaza in Bundesliga. Stuttgart incepe slab acest sezon, neinregistand nici o victorie in cele trei etape. Fortuna se afla intr-o forma buna, ultima epata aducandu-le si prima victorie a sezonului. Intalnirile din 2. Bundesliga din urma cu doi ani s-au terminant cu cate o victorie de fiecare tabara.

VfB Stuttgart

Au fost eliminati din Cupa inca din prima mansa disputata cu Hansa Rostock. In primele etape sufera infrangeri cu Mainz 1-0 si Bayern Munchen 3-0; ca abia in ultima etapa jucata in deplasarea de la Freiburg sa obtina un punct. Rezultate in urma carora putem concluziona ca Stuttgart sufera mult la capitolul defensiv, iar partea ofensiva a dat semne de revenire abia in ultima intalnire.Rezultate negative contrare sezonului trecut, in care au avut cea mai buna aparare in meciurile jucate pe teren propriu, inregistrand doar noua goluri. Kliment J., Didavi D., Meyer A. si Kempf M. sunt incerti inaintea acestei partide.

Fortuna Dusseldorf

Depasesc cu usurinta primul adversar intalnit in Cupa - TuS RW Koblenz. In Bundesliga se reintorc cu o infrangere, 2-1 pe teren propriu cu Augsburg. Primul punct il obtin in deplasarea de la Laipzig, iar vesti si mai bune au urmat in ultima etapa disputata acasa, 2-1 cu Hoffenheim - echipa participanta in faza grupelor Champions League. Fundasul turc Kaan Ayhan este incert pentru acest meci si cel mai probabil Bormuth Robin ii va ocupa pozitia, pe lista jucatorilor incerti se mai afla Barkok A., Duman T., Hoffmann A. si Wiesner T.

 

{{notification_msg}}