Bundesliga play-off: Karlsruher SC - Erzgebirge Aue

Analiza meciuri

Bundesliga play-off: Karlsruher SC - Erzgebirge Aue

In play-off-ul pentru promovare in 2.Bundesliga, avem duelul dintre Karlsruher, echipa retrogradata in liga a treia sezonul trecut si Erzgebirge Aue - echipa ce lupta pentru supravietuire in liga secunda, ea terminand sezonul pe pozitia 16. Karlsruher a fost retrogradata din 2.Bundesliga in urma sezonului slab precedent iar acum rateaza sansa promovarii directe, terminand pe pozitia trei sezonul, in timp ce Aue ar fi putut evita acest scenariu neplacut dar din pacate pentru acestia pierd in ultima etapa. Ultima oara cand s-au intalnit aceste echipe a fost in urma cu doua sezoane, abele obtinandu-si victoria pe teren propriu.

Karlsruher SC

In urma cu doua sezone a fost eliminata din 2.Bundesliga dupa unui sezon catastrofal, terminant ultima in clasament, iar acum lupta pentru revenirea in liga secunda. Inceputul de sezon al acestora a fost unul greu, nereusind nici o victorie in primele sapte etape, dar dupa jocul lor s-a imbunatatit constant - reusind 21 de meciuri fara infrangere, ceea ce i-a urcat in clasament si acum le permite sansa promovarii. Lupta lui Karlsruher pentru primele doua pozitii totusi a fost pierduta, ei consolidandu-si pozitia a treia chiar si in urma infrangerii din ultima etapa.

Erzgebirge Aue

Sfarsitul slab de sezon al acestora ii costa destul de mult acum, insa se pot multumiti cu faptul ca nu au fost retrogradati direct. In urma ultimilor cinci etape acestia reusesc sa adune doar un singur punct, situatie ce le-a stricat planurile ce pareau sa fie in siguranta pentru acestia. Aue a beneficiat de ocazia salvarii acestiei situatii stanjenitoare, insa obtin doar un punct din urma ultimilor doua etape. Prima disputata pe teren propriu cu Dynamo Dresden, urmand infrangerea din ultima etapa la Darmstadt, canditata si ea in lupta evitarii retrogradarii. Un scor egal i-ar fi salvat, insa pierd partida inainte cu patru minute de fluierul de final, cu toate ca au dominat jocul si ar fi meritat cel putin un scor egal, insa ineficienta lor in atac a lasat urmari grave. Nu ne asteptam la schimbari in echipa.

{{notification_msg}}