Bundesliga play-off: Erzgebirge Aue - Karlsruher SC

Analiza meciuri

Bundesliga play-off: Erzgebirge Aue - Karlsruher SC

A doua parte a disputei pentru promovarea in 2.Bundesliga, le readuce fata in fata pe Ergerbirge Aue si Karlsruher reluand disputarea play-off-ului de la scorul de 0-0. In mod neasteptat abele echipe au adoptat un joc precaut, insa acum vor fi nevoite sa riste, in joc aflandu-se o miza importanta. Aue beneficiaza in aceasta partida de disputarea partidei pe teren prorpriu si spera sa rupa sirul de sase jocuri fara victorie. De cealalta parte Karlsruher spera la inscrierea a cel putin un gol, lucru ce le-ar putea fi de ajuns pentru castigarea acestui play-off. Ultima data cand Aue a primit vizita celor de la Karlsruher, reuseste victoria cu 1-0.

Erzgebirge Aue

Sfarsitul de sezon slab al lui Aue i-a plasat la un singur pas de retrogradarea directa, nereusind sa obtina nici o victorie in ultimile cinci partide. Jocul lui Aue nu a dat semne de inbunatatire nici in prima mansa a play-off-ului, insa s-a putut observa ca intentiile lor au fost de a termina partida neinvinsa, ca acum sa beneficieze de avantajul terenului propriu in incercarea obtinerii victoriei. In urma rezultatului de egalitate 0-0 din prima mansa, Aue acumuleaza cea de-a treia partida in care nu reuseste sa marcheze, problema lor principala dovedindu-se a fi ineficienta. O inlocuire in lotul echipei va fi produsa dotorita accidentarii fundasului Rizzuto, fiind inlocuit cel mai probabil de catre Kalig.

Karlsruher SC

Situatia acestora devine dificila, desi au dominat adversara, nu au fructificat obtinerea unui rezultat pozitiv in urma partidei disputata pe teren propriu. Cu toate acestea Aue nu a fost superioara, lucru ce le lasa sperante ca ar putea promova in 2.Bundesliga. In ultima parte a sezonului, Karlsruher nu a suferit deloc la capitolul eficienta, ei reusind sa marcheze constant iar acum marcarea unui singur gol ar face ca situatia sa le fie favoabila sau chiar decisiva promovarii. Antrenorul Schwartz va folosi cel mai probabil aceeasi echipa de start cu cea din primul joc, in urma careia a facut doar o singura inlocuire pe finalul partidei.

{{notification_msg}}