Brazilia Serie A : Cruzeiro MG - Palmeiras SP

Analiza meciuri

Cruzeiro - Palmeiras 

Cruzeiro are un sezon prost pana acum si este in jumatatea inferioara a clasamentului, dar merge bine in Cupa unde urmeaza sa o intalneasca tot pe Palmeiras in sferturile de finala. Palmeiras merge mai bine in campionat si este pe locul patru, diferenta intre aceste echipe fiind de cinci puncte. Ambele echipe joaca bine acasa, in timp ce in deplasare jocul lor lasa de dorit. Palmeiras a ajuns si in saisprazecimile Cupei Libertadores, in timp ce in Cupa Braziliei ambele echipe s-au intalnit in prima mansa la Sao Paolo, in semifinale, scorul fiind de 3-3, un scor ce ii avantajeaza pe cei de la Cruzeiro. Sezonul trecut in meciul direct, Cruzeiro a invins acasa pe Palmeiras cu 2-1, Palmeiras nemainvingand pe Cruzeiro in deplasare din 2009.

Cruzeiro

Cruzeiro joaca bine acasa, unde au castigat ultimele trei meciuri, dar in deplasare au castigat un meci si au pierdut patru. Singurul esec acasa a fost cu Chapocoense 2-0, si au marcat doar odata in ultimele cinci infrangeri,dar nici nu au primit gol in ultimele patru meciuri castigate,  ceea ce ne face sa spunem ca nu prea se marcheaza multe goluri in meciurile lor. Au fost si exceptii cum ar fi meciul de acasa cu Gremio terminat 3-3 si meciul din cupa cu Palmeiras 3-3, unde chiar au condus cu 3-0. In ultima etapa au jucat in deplasare cu Atletico MG si dupa ce au condus cu 1-0 au fost invinsi cu 3-1. Ca absente, De Arrascaeta si Judivan sunt accidentati, dar revine in atac Abilla.

Palmeiras

Palmeiras lupta pe trei fronturi si deocamdata face fata cu brio, locul patru in campionat, in Cupa Libertadores a fost invinsa doar cu 1-0,in deplasare in prima mansa a saisprazecimilor de Barcelona din Ecuador, pastrand sanse la calificare, mai ales ca joaca foarte bine acasa unde primesc si foarte putine goluri. Meciurile din deplasare sunt problema, ei pierzand ultimele patru fara sa marcheze vreoun gol in aceste meciuri, ultimul meci castigat in deplasare fiind cel cu Ponte Prete. In ultima etapa au invins pe Gremio cu 1-0 printr-un autogol marcat in finalul meciului. Singura absenta certa pentru acest meci este Juninho, acesta fiind suspendat.  

{{notification_msg}}