Brazilia: Sao Paulo - Corinthians

Analiza meciuri

Sao Paulo - Corinthians

Aceasta partida se anunta una dintre cele mai interesante din cadrul etapei 14 a celei mai puternice ligi din Brazilia. Sao Paulo ocupa pozitia secunda si aduna sapte punte mai mult decat actuala campioana a Braziliei - Corintians. Majoritatea partidelor recente intre aceste doua rivale au fost castigate de catre Sao Paulo.

Sao Paulo

Dupa ce in ultimile patru partide au reusit sa nu primeasca gol, ne putem astepta ca si in aceasta partida sa aiba ca obiectiv pastrarea portii intacte. Forma ofensiva a echipei se dovedeste a fi una foarte eficienta, fiind intr-o serie de trei victorii consecutive; aflandu-se la doar un punct fata de lidera clasamentului - Flamengo.  Recent componenta lotului a fost redusa cu sase jucatori, pe langa acest aspet - sufera si de cateva absente importante, portarul Sidao, mijlocasul Ararun si atacantul Everton sunt suspendati; in timp ce Jucilei, Bruno Peres si Caio sunt accidentati.

Corinthians

Campionii Braziliei sunt intr-o forma instabila in ultima vreme, dar cu toate acestea reusesc sa depaseasca faza grupelor din Cupa Libertadores. In urma victoriei din ultima etapa, 2-0 cu Botafogo ajung pe pozitia a saptea a clasamentului. Mare lor problema fiind etape disputate in deplasare, in urma ultimilor cinci etape reusesc sa adune un singur punct. Aceast meci le ofera posibilitatea de a se apropia fata de fruntasele clasamentului, mai ales ca acum se pot folosi de portarul Cassio si Fundasul Fagner, reintorsi de la Cupa Mondiala. Sidcley, Balbuena si Maycon au parasit recent echipa, insa si-a completat lotul prin sosirea atacantului Jonathas si a fundasului Avelar.

{{notification_msg}}