Brazila Serie A:Sao Paolo - Gremio

Analiza meciuri

Sao Paolo – Gremio

In etapa a 16 avem un derbi de traditie in Brazilia, chiar daca Sao Paolo ocupa doar locul 17 si are si cu 16 puncte mai putin decat cei de la Gremio, echipa ce momentan joaca foarte bine si se afla pe locul doi, fiind singura ce tine pasul cu liderul Corinthians. In meciurile directe de anul trecut Gremio a castigat acasa cu 1-0, in timp ce la Sao Paolo scorul a fost 1-1.

Sao Paolo

Sao Paolo are cea mai scumpa echipa din campionatul Braziliei si este printre favoritele la titlu, dar banii investiti nu se justifica deocamdata, ei ocupand doar locul 17, in ultimele meciuri inregistrand 6 infrangeri, 3 egaluri si doar o victorie cu 1-0 contra celor de la Vasco de Gama. Aceasta victorie este singura obtinuta de noul antrenor Dorival Junior venit de la Santos in urma cu 15 zile. Echipa a adus si cativa jucatori noi vara aceasta, stopperii Arboledo si Santos, mijlocasii Petros ssi Hernanes si atacantii Gomez si Guilherme dar s-a si despartit de unii jucatori, fundasii Maicon si Lyanco, mijlocasii Mendez si Schmidt si atacantii Luiz Araujo si Chavez. Pentru acest meci Portarul Denis si mijlocasul Maicousel sunt accidentati, in timp ce stopperul Lugano este suspendat.

Gremio

Spre deosebire de Sao Paolo, Gremio joaca foarte bine sezonul acesta si este pe locul doi dupa 15 etape la sase puncte de liderul Corinthians. Gremio a avut o perioada mai slaba, inregistrand trei infrangeri consecutive, dintre care una chiar acaesa cu Corinthians, dar si-a revenit si a obtinut maxim de puncte in ultimele trei etape jucate. Echipa a castigat si meciul tur din sferturile de finala ale Cupei Braziliei, unde este si detinatoarea trofeului, 4-0 cu Atletico Paranaense iar in Cupa Libertadores a invins in deplasare pe argentinienii de la Godoy Cruz cu 1-0. De la echipa au plecat doar fundasul Wallace si stopperul Reis dar au venit portarul Victor si atacantul Arroyo. Ca probleme de lot pentru acest meci: fundasul Moura si mijlocasii Bolanos si Douglas sunt accidentati in timp ce atacantul Barrios este suspendat.

{{notification_msg}}