Belgia Pro League:Zulte Waregem - Club Brugge

Analiza meciuri

Zulte Waregem – Club Brugge

Daca e sa ne luam dupa clasament, acest meci este un derbi intre primele doua echipe clasate, Waregem pe primul loc cu doua victorii din tot atatea meciuri jucate si fara nici un gol primit si echipa de pe locul doi, Brugge, tot cu doua victorii dar cu un golaveraj mai slab. Brugge a fost recent eliminata din preliminariile Ligii Campionilor si se lupta sa ajunga in grupele Europa League, in timp ce Waregem este deja calificata in grupele Europa League din postura de castigatoare a cupei in Belgia. In meciurile directe de anul trecut,Brugge a castigat de doua ori iar celelalte doua meciuri s-au terminat la egalitate.

Zulte Waregem

Zulte a inceput campionatul cu o infrangere cu 2-1 in Supercupa contra celor de la Anderlecht, dar in campionat au doua victorii dupa doua etape jucate, 5-0 cu Eupen in prima etapa si 2-0 cu St.Truiden in etapa a doua. Antrenorul Dury a folosit acelasi prim 11 in cele trei meciuri jucate pana acum si probabil v-a face asta si in acest meci. Echipa a adus multi jucatori in vara, dintre acestia ii mentionam pe Heylen, Saponjic, De Pauw, Coopman si Iseka, ei probabil ca se vor regasi printre titulari in acest meci.

Club Brugge

Inceputul de campionat a fost unul bun, dar nu se poate spune acelasi lucru si despre preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde Brugge a fost eliminata de turcii de la Basaksehir, singura sansa a lor este sa se califice in grupele Europa League. In prima etapa Brugge a invins pe Lokeren cu 4-0, iar in a doua pe Eupen cu 3-1. Dupa infrangerea de la Istanbul, antrenorul Leko a hotarat sa il inlocuiasca  pe Denswil cu Simons iar in atac nou-venitul Bonaventure este in mare forma si marcheaza regulat.

{{notification_msg}}