Batalie pentru puncte pe Stamford Bridge

Analiza meciuri

Chelsea - Newcastle

Ultimul meci de sambata seara din etapa  cu numarul 26 din Premier League, aduce fata in fata doua campioane ale Angliei, care totusi se afla in partea inferioara a clasamentului de la inceputul sezonului. Chelsea se afla pe pozitia a 13 a si are 6 puncte mai mult decat Newcastle, ocupanta locului 17. Intalnirea trecuta de pe St. James Park s-a terminat la egalitate, iar inainte de asta fiecare echipa a castigat de 3 ori acasa.

Chelsea

Are o expierenta pozitiva in meciurile jucate acasa cu cei de la Newcastle, asadar va dori castigarea celor 3 puncte puse in joc si va fi agresiva inca de la inceputul meciului. A trecut printr-o serie de 5 infrangeri si  5 victorii care a fost stopata de egalul cu Manchester United, unde includem triumfurile cu echipele din ligile inferioare Milton Keynes si Scunthrope in FA Cup. O multime de remize in campionat a lasat-o pe pozitia a 13 a, asa ca vor avea viata grea in ultimele 13 etape, daca vrea sa mai prinda un loc care sa o duca in cupele europene. Toate acestea ne fac sa credem ca jucatorii lui Hiddink se gandesc mai mult la meciul din Champions League cu cei de la PSG, dupa care o vor intalni pe Manchester United in FA Cup. Pe lista accidentatilor se afla atacantii Remy si Falcao si fundasul Zouma.

Newcastle

Jucatorii lui Newcastle au evoluat cel mai bine acasa, unde si etapa trecuta au invins-o pe West Bromwich cu 1-0. Aceasta victorie a scapat-o de zona retrogradabila, dar inca se afla intr-o situatie grea, fiind la 1 punct de ocupanta locului 18, Norwich, asa ca va trebui sa trateze fiecare meci  pana la sfarsitul sezonului cu maxima seriozitate pentru a aduna cat mai multe puncte posibile. Din acest motiv ne asteptam sa joace cat mai ofensiv pe Stamford Bridge, mai ales ca s-a intarit in aceasta iarna. Antrenorul McClaren va avea mai multe optiuni pe linia de mijloc si in atac. O situatie mai delicata este in aparare unde fundasii Dummett si Mbemba sunt accidentati, iar tanarul Lascelles este inca suspendat din cauza cartonasului rosu primit. Indisponibili vor fi atacantii Jong si Cisse, mijlocasii Anita, Obertan, Colback, fundasul Haidar si portarul Krul.

{{notification_msg}}