Bătălie pentru puncte pe Old Trafford: Manchester United – West Ham

Analiza meciuri

Manchester United – West Ham

Este un duel din etapa cu numarul 13, din Premier League, in care se intalneste ocupanta locului 6, Manchester United, cu o echipa londoneza, West Ham, ce se afla la 8 puncte in spate, pe pozitia a 17 a. Asadar, Manchester United este favorita in acest meci de pe Old Trafford, insa va trebui sa fie foarte atenta, pentru ca confruntarile directe din sezonul trecut a intampinat dificultati.

Manchester United

Trebuie sa tinem cont ca este obosita, fiindca evolueaza si in Europa League. Manchester United a inceput sa joace mai bine in campionat si a intrerupt seria de rezultate slabe, prin victoria din deplasare cu Swansea. Etapa trecuta a remizat acasa 1-1 cu Arsenal, dupa ce s-a trezit egalata in finalul partidei. Din aceasta cauza, echipa condusa de Mourinho se afla la 5 puncte distanta fata de ocupanta locului 5, Tottenham si la 12 puncte in spatele liderului, Chelsea, asadar este obligata sa castige cu West Ham. S-a calificat in sferturile Cupei Ligii, fiindca a trecut de rivala Manchester City, unde o va intalni tot pe West Ham. Vor lipsi Baily si Smalling din disputa de duminica.

West Ham

Se afla cu doua pozitii mai sus de zona retogradabila, in mare parte din cauza startului de sezon dezamagitor, in care a obtinut doar 4 puncte in primele 7 etape. Apoi au urmat doua victorii la rand, cu Crystal Palace si cu Sunderland cu ajutorul carora a iesit din subsolul clasamentului. Esecurile cu Tottenham si Everton, dar si remiza cu Stoke, au dus-o pe West Ham la doar un punct distanta fata de Hull, echipa de pe locul 18. In etapa trecuta a avut avantaj de doua ori in fata lui Tottenham, dar a incasat doua goluri pe final si a pierdut. Atunci s-a vazut ca West Ham joaca fara frica si incearca sa inscrie cu un gol mai mult decat adversara. Trebuie sa va reamintim ca in saisprezecimile Cupei Ligii a eliminat-o pe Chelsea. Tore, Byram, Reid, Masuaku si Carroll vor absenta in disputa de pe Old Trafford

{{notification_msg}}