Bătălie pentru puncte în Rusia: Zenit St.Petersburg – Lokomotiv Moscova

Analiza meciuri

Zenit St.Petersburg – Lokomotiv Moscova

Este o confruntare din penultima etapa in care ambele echipe au mare nevoie de puncte. Zenit nu a renuntat la lupta pentru titlu, insa este mai aproape de pozitia secunda, ce duce in Champions League. Lokomotiv Moscova mai poate sa prinda un loc de Europa League, dar ultimele 3 rezultate arata ca este intr-o cadere de forma. Zenit St.Petersburg care 4 victorii consecutive, dintre care una din ele in finala Cupei, dar tot se afla la 4 puncte distanta de liderul CSKA si la doua puncte de ocupanta locului secund, Rostov. Intalnirea directa din tur s-a incheiat cu victoria celor de la Lokomotiv cu scorul de 2-0.

Zenit St.Petersburg

Mai sunt doua etape pana la finalul sezonului si Zenit este tot mai departe de castigarea unui nou titlu de campioan. A sperat ca rivalele sa se impiedice in ultimele meciuri, insa nu a fost asa, iar acum este nevoie de un miracol sa ajunga pe primul loc. Putem spune ca sunt mai multe sanse sa termine pe locul 2, ce o califica in Champions League, in cazul in care cei de la Rostov vor face un pas gresit. Asta depinde si de Zenit, care este obligate sa castige ultimele doua dueluri cu Lokomotiv si Dynamo. Totusi Zenit se afla intr-o forma foarte buna, dupa ce a castigat Cupa si a obtinut 3 triumfuri la rand in campionat. Miercuri, a trecut usor  de Mordovia Saransk, dupa ce a invins-o cu 3-0, in ciuda faptului ca nu a jucat cu toti titularii de pe linia de fund. Ne asteptam sa-i vedem in teren in meciul de duminica, pe Criscito, Zhirkov si Neto.

Lokomotiv Moscova

Se lupta pentru ultimul loc ce duce in Europa League, insa are sanse destul de mici. A picat de pe o pozitie ce o califica in competitiile europene, dupa ce a pierdut 3 meciuri la rand, iar daca va pierde si acum poate sa-si ia adio de la acest obiectiv. Dupa o serie buna de 6 meciuri cu rezultate pozitive, a fost infranta in derby-ul cu Spartak Moscova, echipa ce se lupta si ea sa termine pe locul 5. A urmat apoi alt esec, in Rostov care a continuat cu cel de acasa cu Kuban Krasnodar, o echipa din zona retrogradabila. Scorul final a fost 1-0, insa au lipsit din echipa jucatorii: Durica, Logashov, Tarasov si Kasaev. De asemenea in meciul cu Zenit nu vor juca Pejcinovic si Corluka. Ne asteptam sa vedem un prim 11 din care sa faca parte: Ndinga, Tarasov si Durica.

{{notification_msg}}