Bătălie pentru puncte în Premier League: Cardiff - Burnley

Analiza meciuri

Cardiff – Burnley

Doua echipe pozitionate la subsolul clasamentului se vor intalni in etapa a 7 a, duminica. Penultima clasata Cardiff are cu doua puncte mai putin decat ocupanta locului 16 Burnley, care a bifat primul triumf din acest sezon, in etapa precedenta. Ultima data s-au intalnit acum 3 sezoane in liga secunda, si ambele meciuri s-au incheiat la egalitate.

Cardiff

Este interesat faptul ca in ultimele confruntari directe nu a reusit nici o echipa sa se impuna, asa ca fanii lui Cardiff sunt nerabdatori sa se bucure de o victorie in duelul de duminica. Poate fi prima victorie de la revenirea in Premier League, avand in vedere ca in etapele trecute, a remizat de doua ori si in 4 partide a fost infranta, motiv pentru care se afla la subsolul clasamentului. Este adevarat ca in ultimele 3 etape, Cardiff a avut parte de adversari redutabili si nu a fost suprinzator faptul ca a pierdut cu Manchester City, Arsenal si Chelsea. Trebuie sa mentionam ca la sfarsitul lunii august a fost eliminata din Cupa Ligii de catre Norwich, o echipa din liga secunda. Ne asteptam ca managerul Warnock sa faca mai multe schimbari in primul 11 inaintea acestui duel cu Burnley, mai ales ca pe lista accidentatilor se afla Mendez-Laing, Peltier si Gunnarssson.

Burnley

Dupa rezultatele bune pe care le-a avut in sezonul trecut, pe care l-a incheiat pe pozitia a 7 a, Burnley a inceput destul de slab acest campionat, chiar si cu debutul in Europa League. A castigat in tururile preliminare cu Basaksehir si Aberdeen, insa a fost oprita in play-off de catre Olympiacos Pireu. Referitor la Premier League, in prima etapa a remizat cu Southampton, dupa care au urmat 4 infrangeri consecutive. Apoi a intalnit-o pe Bournemouth pe care a invins-o la scor cu 4-0, insa in meciul trecut a pierdut in Cupa Ligii in fata celor de la Burton, o echipa dintr-o liga inferioara. Din cauza accidentarilor vor lipsi Brady, Pope si Gibson.

{{notification_msg}}