Bătălie pentru puncte în La Liga: Villarreal – FC Sevilla

Analiza meciuri

Villarreal – FC Sevilla

Este un derby al etapei, deoarece ambele echipe s-au calificat in Champions League. Villarreal a fost eliminata in play-off de AS Monaco, iar Sevilla este castigatoarea trofeului Europa League si o vom vedea in grupe. De la inceputul sezonului, Villareal a jucat 3 meciuri oficiale, in care a fost infranta de 2 ori si a obtinut o remiza. Sevilla are un meci in plus, cu 3 esecuri si o victorie in prima etapa din La Liga. In confruntarile directe din campionatul precedent, de fiecare data a castigat echipa care a fost gazda.

Villarreal

Se confrunta cu probleme in campionat, iar pe de alta parte este dezamagita de ratarea calificarii in grupele Champions League. Recent, antrenorul Marcelino a parasit banca tehnica, iar cei mai importanti atacanti Bakambu si Soldado s-au accidentat. Antrenorul Escriba este nevoit sa gaseasca noi solutii si sa ridice moralul jucatorilor. Daca ne uitam si la finalul sezonului trecut, acum sunt 6 meciuri fara victorie pentru Villarreal. A fost invinsa de doua ori de catre AS Monaco. Etapa trecuta a remizat in campionat cu Granada. Ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe N.Sansone, N’Diaye, J.Costa si Pato, incercand sa obtina cele 3 puncte in aceasta partida cu Sevilla

FC Sevilla

A avut parte de un start nebun de sezon, in care a ratat castigarea a doua trofee si a incasat 8 goluri in 3 partide. In meciul din Supercupa Europei a pierdut in fata lui Real Madrid, dupa reprizele de prelungiri. Sevilla a fost invinsa si de Barcelona in Supercupa Spaniei, fara sa inscrie vreun gol. In La Liga, a invins-o pe Espanyol cu 6-4 in deplasare. Marea problema este ca defensiva se clatina, deoarece a incasat 12 goluri in 4 dueluri. Antrenorul Sampaoli este nevoit sa gaseasca solutii, deoarece Ramie, Pareja, Escudero, Carrica si Tremoulinas sunt accidentati. Probabil vom vedea o noua tactica a lui Sampaoli, in incercarea de a obtine cele 3 puncte. 

{{notification_msg}}