Bătălie pentru puncte în Bundesliga: Werder Bremen – 1899 Hoffenheim

Analiza meciuri

Werder Bremen – 1899 Hoffenheim

Este un meci intre doua echipe care se lupta pentru pozitiile ce duc in cupele europene. Werder se gandeste la Europa League, in timp ce Hoffenheim spera sa termine pe locul 3, care o califica direct in grupele Champions League. Problema e ca nu totul depinde de rezultatelor lor, fiindca trebuie sa se impiedice si adversarele. Werder cu o victorie isi va face viata mai usoara in deplasarea din Dortmund din ultima etape, iar Hoffenheim cu cele 3 puncte, trebuie sa astepte un pas gresit facut de Borussia. Dupa o serie lunga de rezultate pozitive echipa din Bremen a fost infranta in Cologne in etapa trecuta, iar Hoffenheim a pierdut si ea duelul trecut pe terenul celor de la Borussia Dortmund. Confruntarea din tur s-a incheiat la egalitate 1-1, insa trebuie sa precizam ca un singur meci din 17, a fost castigat de Hoffenheim.

Werder Bremen

Etapa precedenta a pus capat unei serii de 11 rezultate fara infrangere si esecul a venit fix cand nu trebuia, deoarece se lupta pentru un loc ce duce in Europa League. Daca castiga acel meci, acum se afla pe locul 5, dar a jucat foarte deschis si defensiva a dat semne de slabiciune. Dupa primele 30 de minute de joc era condusa cu 2-0. Totusi inainte de duelul cu Cologne a bifat 3 victorii. Ne asteptam sa vedem modificari facute de antrenorul Nouri in echipa de start.

1899 Hoffenheim

Ultimul meci din acest sezon pentru Hoffenheim poate fi unul care decide echipa de pe locul 3, pentru ca pozitia a 4 a o are asigurata. In etapa trecuta a fost infranta in Dortmund cu 2-1 si in acelasi timp a pierdut locul 3 din Bundesliga. Rivala sa a ratat si un penalty, dar nu se poate plange pentru ca a jucat mult mai bine decat Hoffenheim si a meritat victoria. Acum ramane de vazut daca Borussia va mai face un pas gresit pana la final. Inainte de partida din Dortumd, Hoffenheim venea dupa 3 meciuri fara esec. Probabil si antrenorul Nagelsmann va face cateva modificari in primul 11.

{{notification_msg}}